Celebrity News

Bivšem izabraniku posvetila srceparajuću poruku: Ana Sević RASKINULA VERIDBU sa Danijelom?

Bivšem izabraniku posvetila srceparajuću poruku: Ana Sević RASKINULA VERIDBU sa Danijelom?

Pevačica Ana Sević i njen izabranik Danijel Nedeljković raskinuli su veridbu, piše "Kurir". Pevačica i biznismen navodno su stavili tačku na svoju ljubav zbog nesporazuma koji nisu uspeli da reše. Ovo se desilo nakon Aninog priznanja da je ponovo bliska sa bivšim mužem Darkom Lazićem.

- Da li su zauvek raskinuli ili je u pitanju samo trenutni problem, ne mogu da tvrdim, ali njih dvoje već nekoliko dana nisu zajedno. Videli ste da je Ana došla da podrži Darka na njegovoj promociji pred koncert, a to nije slučajno. Lazić i Sevićka jesu uspeli da reše nesuglasice koje su imali, ali ona ne bi tek tako došla da podrži bivšeg muža. Svi govore da je to jedan od razloga raskida Ane i Danijela. Možda, kad se strasti smire, njih dvoje shvate da ne mogu jedno bez drugog. Svi parovi imaju probleme, pa će vreme da pokaže. Zasad od svadbe nema ništa - priča pevačicina prijateljica za gorepomenuti list.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) on Oct 18, 2019 at 4:46am PDT

- Ana je želela je da okupi prijatelje, porodicu i kolege u jednom lokalu povodom rođendana. Osmišljavala je detalje, ali to se izjalovilo. Od slavlja nije bilo ništa. Proslavila ga je s mamom, ćerkom i drugaricom. Bila je kućna varijanta. Ona se trudila da pokaže da je sve u najboljem redu, ali nije. Kao u pesmi Olivera Mandića, Ana se smeje, a plakala bi - dodala je drugarica.

Inače, pevačica i voditeljka je nekoliko dana pre nego što je ova vest dospela u javnost Danijelu posvetila poruku na društvenim mrežama.

- Život ti pošalje tako neke ljude da bi saznali neke nove širine i proširili vidike... Saznali šta želimo, a i šta ne želimo.... Spoznali sebe u nekim drugim dimenzijama i situacijama... Videli da možemo još više da volimo... Da smo mnogo vredniji nego što mislimo. Da postoje ljudi koji i te kako znaju da vole, poštuju i budu oslonac i temelj... Hvala ti na svakoj sekundi mog rasta uz tebe, beskrajno sam ti zahvalna na svemu sto ši učinio za mene i moje dete. Što si bio tu. Volim te i hvala na svemu što si učinio za nas - napisala je emotivna Ana koja se, kako su mnogi sada zaključili na ovaj način oprostila i zahvalila bivšem vereniku.