Celebrity News

Voditeljka Danijela Buzurović doživela saobraćajnu nesreću, ON se sudario sa njom

Voditeljka Danijela Buzurović doživela saobraćajnu nesreću, ON se sudario sa njom

Adam Đogani, brat rijaliti zvezde Lune Đogani, udario je prošle noći u automobil voditeljke emisije "Ekskluziv" Danijele Buzurović (38), pišu domaći mediji.

Đogani je vozio automobil marke "folksvagen", kojim je udario u automobil marke "opel", u kojem je bila voditeljka, prenosi "Telegraf". Do nezgode je došlo u Zemunu, a na automobilima je načinjena ogromna šteta.

Adam i Danijela su zadobili lakše telesne povrede, a policija je odmah izašla na lice mesta, gde im je izvađena krv na analizu za alkotest.

U sudaru je lakše povređen i Z.G., koji je bio u kolima sa Adamom, protiv kojeg će biti podneta prijava.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adam Djogani (@adamdjogani) on Aug 9, 2019 at 2:40pm PDT

Adam je zadobio povredu leve šake i vrata, a u izjavi tvrdi da nije kriv za udes, te da je u njegova kola udarila ženska osoba.

- Boli me sve. Vrat ne mogu da pomerim. Odmah sam izašao iz auta kada se to desilo, taj dečko se ljuljao i nije reč progovorio, a ona je sedela na vozačevom mestu i plakala - izjavio je Adam, prenosi "Telegraf".

- Loše sam jutros. Bilo je jezivo. Mislio sam da ću da je izbegnem. Video sam automobil ispred mene, stajao je nasred ničega i bukvalno je usporila i bez migavaca je stala. Pokušao sam da je zaobiđem, ali je ona onda ušla u moju traku i udario sam je otpozadi - rekao je on sada za "Kurir" i dodao da on nije pio ni kap alkohola jer kad vozi ne pije.

- Trudio sam se u rijalitiju da zaradim i veći deo novca sam dao za kola i sad mi je za minut sve nestalo. Briga me za kola, važno je da smo svi dobro - rekao je Adam.

Voditeljka se još nije oglasila povodom ovog slučaja.