Celebrity News

Poznati na premijeri domaćeg filma “Ekipa”: Vatreno izdanje Ivane Dudić sve ostavilo bez teksta (foto)

Poznati na premijeri domaćeg filma “Ekipa”: Vatreno izdanje Ivane Dudić sve ostavilo bez teksta (foto)

Premijera domaće filmske krimi komedije "Ekipa" u režiji Marka Sopića, koja donosi priču o ljubavi prema fudbalu i večitim rivalima Partizanu i Crvenoj zvezdi, održala se sinoć u Sava centru i okupila mnoga poznata lica.

U centru priče se nalazi as Partizana, fudbaler Stevanović, kojeg glumi Rade Ćosić, ujedno i scenarista ovog filma. Motiv za nastanak ove priče koju je publika prvi put imala prilike da vidi juče, Ćosić je pronašao u sopstvenim treninzima u Partizanu i ljubavi prema fudbalu.

Crvenim tepihom sinoć, nažalost, nisu prošetali Ljubomir Bandović, Srđan Todorović, Sergej Trifunović, koji igraju u filmu, ali jesu Ivana Dudić (glavna ženska uloga), Andrija Milošević i reper Ivan Ivanović Đus. Dragan Gagi Jovanović, u društvu supruge Branke Pujić, izbegao je crveni tepih, iako je deo glumačke ekipe. Njihova ćerka Anđela, koja takođe glumi u "Ekipi", bila je sprečena da prisustvuje premijeri jer je trenutno u Južnoj Americi, otkrio je poznati bračni par.

Priču o fudbalu i ljubavi došli su da odgledaju i Aleksandar Srećković Kubura, Ivan Gavrilović, Vanja Bulić, Dušica Jakovljević, Filip Miletić, ali i nekadašnji asovi Partizana Albert Nađ i Dragan Ćirić, prvotimac crno-belih Miroslav Vulićević, dok je u ime kluba FK Partizan došla portparolka Biljana Obradović.

Kako su izgledali sinoć i zašto je Ivana Dudić privukla najviše pažnje, pogledajte u galeriji: