Celebrity News

Nakon razvoda Nataši Bekvalac PRIPALO STARATELJSTVO NAD ĆERKOM, a kad čujete koliko mesečno Luka daje za Katju, neće vam biti dobro

Nakon razvoda Nataši Bekvalac PRIPALO STARATELJSTVO NAD ĆERKOM, a kad čujete koliko mesečno Luka daje za Katju, neće vam biti dobro

Pevačica Nataša Bekvalac i Luka Lazukić razišli su se još pre godinu i po dana pošto ju je on fizički napao, ali zvanično su se razveli tek juče.

Kako pišu domaći mediji, pevačici je pripalo starateljstvo nad njihovom ćerkom Katjom, a bivši košarkaš će plaćati alimentaciju od svega 13.000 dinara mesečno.

Nataša i Luka su se na sudu juče zadržali sat i po vremena, a pevačica je iz sudnice izašla sa osmehom. Na pitanje kako se oseća okupljenim novinarima poručila je:

- Konačno sam razvedena. Veoma sam srećna!

Za razliku od nje, Lazukić je bio vidno nervozan i nije želeo da bilo šta kaže za medije. Pošto je Nataši pripalo starateljstvo nad Katjom, Luka će moći da je viđa jednom nedeljno u Centru za socijalni rad. Nije mu dozvoljeno da naslednicu vodi kući, jer je pravosnažno osuđen na tri godine uslovne kazne zbog nasilja u porodici.

Kako prenosi "Informer", Nata je odmah posle presude otišla kod drugarice da sabere utiske.

- Došla je na pet minuta da se malo iskulira, jer je sve vreme osećala veliki stres pritisak. Nije mala stvar razvoditi se koliko god da si odlučan da ne želiš ni dan da budeš u braku s nekim. Popile smo kafu, a ono što sam primetila jeste da sam posle dužeg vremena prvi put videla onu staru Natašu -nasmejanu, srećnu i punu energije. Bile smo baš kratko zajedno, jer je žurila da ide kući kod svoje dece - kaže pevačicina prijateljica i dodaje:

- Znam da joj je pao kamen sa srca id a će konačno da procveta. Ovo suđenje joj je već dugo bilo teret na leđima. Sada će napokon moći da diše punim plućima - ispričala je drugarica.

Nataša je podnela zahtev za razvod kada ju je 14. aprila 2018. Luka Lazukić pretukao u njenom stanu.

Inače, kako piše "Informer" Luka Lazukić za pet meseci ćerku Katju video je samo tri puta u Centru za socijalni rad.

- Viđao je ranije Katju jednom nedeljno u Centru za socijalni rad, ali posledenje vreme i ne traži viđenje. Ne znam da li nema vremena ili je nešto drugo u pitanju. Navodno mu je daleko što je dete uglavnom u Novom Sadu, a on u Beogradu - rekao je izvor za pomenuti list.