Celebrity News

Nije joj bilo lako, a sad je Katarina Živković poručila: Ja sam borac!

Nije joj bilo lako, a sad je Katarina Živković poručila: Ja sam borac!

story

Pevačica Katarina Živković ovih dana vredno radi i nastupa, a nedavno je otkrila šta je to u njenom životu novo ovih dana i kako sve postiže.

Naime, kako sama Katarina ističe, sada drugačije gleda na estradu u odnosu na početak njene karijere.

- Ja sam jako iskrena i dosta se vodim nekim stvarima koje ja volim i radim što se meni sviđa i što ja smatram da je dobro. Trudim se da budem totalno svoja i da ono što pevam se mojoj publici dopadne - kaže Kaća, za koju mnogi misle da intrigira.

- Ja sam nekoliko puta rekla i ja se ne trudim da intrigiram, ali eto to što tako deluje, mogu prepisati mojoj harizmi i to je super. Ali sa druge strane to je dobro za šoubiz i to je dobro što nosim u sebi - priča Kaća za "Pink".

View this post on Instagram

A post shared by Katarina Zivkovic (@katarina_zivkovic_official) on Jul 19, 2019 at 8:28am PDT

Katarina Živković nedavno je saznala da boluje od insulinske rezistencije. Iz tog razloga, pevačica je morala da promeni život iz korena i nimalo joj nije bilo lako.

- Volim da vežbam jer je to na neki način zdrav život, trudim se da koliko je moguće vodim zdrav život. Ali ako čovek ne želi da vežba, on može da izmisli milion i jedan razlog, ali ja nisam takva. Ja sam borac, volim da izgledam lepo i da budem zdrava - rekla je pevačica za "Pink".