Celebrity News

Zorana Jovanović Zorannah: Mi nismo tu da vaspitavamo tuđu decu

Zorana Jovanović Zorannah: Mi nismo tu da vaspitavamo tuđu decu

Zorana Jovanović Zorannah, jedna od najpoznatijih regionalnih blogerki, je za domaće medije govorila o velikom uticaju koji ima na mlade ljude.

– Jako je komplikovano što ljudi pokušavaju da traže uzore u mladima, ko god to bio. Nebitno je da li sam to ja ili neki youtuber, influencer, glumci, pevači… Mi nismo tu da vaspitavamo tuđu decu. Mi smo tu da radimo naš posao i naravno da ne budemo loš uzor i to sve u smislu da neko vidi nešto loše kod nas i automatski to radi. Smatram da sve to polazi iz kuće i ne možemo mi da utičemo dobro na nekoga ukoliko to roditelji sami ne upakuju – rekla je zgodna blogerka za “Mondo”.

Podsetimo se...

U junu ove godine, modna blogerka Zorana Jovanović po prvi put je uslikana sa teniserom Damirom Džumhurom, za koga mediji navode da su u romansi.

Naime, srpski i hrvatski mediji već nedeljama pišu o tome da je blogerka Zorana Jovanović Zorannah bila emotivnoj vezi sa Mateom Šarićem, sinom hrvatskog tajkuna Marijana Šarića, ali da je ta veza prekinuta zbog prevare.

Na društvenim mrežama osvanula je čak i zajednička fotografija Zorannah i Damira, a mnogi su to protumačili upravo kao potvrdu romanse, dok se njih dvojre još uvek nisu oglašavali na tu temu.