Celebrity News

Buduća supruga Veljka Ražnatovića je omiljena u svom poslu, evo čime se bavi

Buduća supruga Veljka Ražnatovića je omiljena u svom poslu, evo čime se bavi

story

Buduća snajka Svetlane Cece Ražnatović Bogdana Rodić bila je omiljena prodavačica na beogradskim pijacama.

Naime, devojka iz Titela, koja će 24. novembra postati supruga Veljka Ražnatovića, sa roditeljima Danijelom i Bogdanom, kao i sestrama Natašom i Bojanom, donedavno je prodavala živinu. Međutim, otkako je ostala u drugom stanju, Bogdana je otišla na trudničko bolovanje, a njene sestre i dalje pomažu roditeljima u porodičnom biznisu

Bogdanina porodica ima tezge na pijacama u Kotežu, Borči i Mirijevu.

- Svi su želeli da kupuju pileće batake, prsa i krilca kod sestara Rodić. Uvek su bile doterane, lepo našminkane i skockane. Kao da rade u najekskluzivnijem butiku, a ne na pijaci. Ujutru bi dolazile pre radnog vremena i istovarile piliće u frižider, a onda kada se otvori pijaca, one tako doterane prodaju robu. Uvek su bile ljubazne i nasmejane. Jedno vreme su sve tri zajedno prodavale piliće ovde u Kotežu, a kako se posao širio, Bogdana je prešla na tezgu u Mirijevu, Nataša je otišla u Novi Sad, a Bojana je ostala u Kotežu - priča jedan od kupaca piše pink.rs.

Na pijaci u Borči radi Cecin budući prijatelj Bogdan Rodić.

- Evo, mi radno, kao po običaju. Pilići su sveži, ljudi lepo raspoloženi, mi smo srećni i sve je kako treba. Bogdana je pošteđena jer je u drugom stanju, a Nataša i Bojana i dalje rade. U našoj porodici to je normalno. Evo, sada se spremamo za svadbu, a onda i za dolazak unučeta. Kako imam tri ćerke, voleo bih da Bogdana rodi sina, ali, naravno, i ako bude unukica, istu ljubav će da ima od cele porodice - kaže Veljkov budući tast dok tašta objašnjava kako se svi uveliko spremaju za Bogdaninu i Veljkovu svadbu.

- Sve će biti na nivou i ispoštovaćemo običaje. Oduševila sam se kada je Bogdana izrazila želju da nosi Cecinu venčanicu. Njih dve su slične konstitucije, mršavice, i verujem da neće morati ništa da se prepravlja. Ceca je divna prija i sigurna sam da će veselje biti fenomenalno - kaže Danijela za pink.rs.