Celebrity News

MAGIJA NA PUTOVANJU: Evo kako je izgledala veridba Dragane Kosjerine

MAGIJA NA PUTOVANJU: Evo kako je izgledala veridba Dragane Kosjerine

Dragana Kosjerina nedavno se na odmoru u Atini verila se s dečkom Bojanom Perduvom dok su šetali Akropoljem, a voditeljka nije ni pomišljala da će se to baš tu desiti.

Ovaj romantični momenat zabeležili su njihovi prijatelji koji su se u tom trenutku našli sa njima, a Bojanu su pomogli da romantični moment izgleda onako kako je zamislio.

- Kada su ljudi zaista zaljubljeni, dele život i planiraju zajedničku budućnost, možda zvuči neobično ili neiskreno da devojka kaže: Iznenadio me je. Međutim, muškarac uvek može da se potrudi da to uradi na neočekivan način - rekla je za "Blic" Dragana ne skidajući osmeh sa lica i dodajući da je i ostatak boravka u Atini Bojan učinio magičnim.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Kosjerina (@dragana.kosjerina) on Oct 28, 2019 at 1:20pm PDT

- Naučili smo da izdvojimo vreme za nas i kada vlada najveći haos na poslu. Sve što sam u ranoj mladosti smatrala važnim za idealan odnos uspela sam da ostvarim sa Bojanom. Stalno razgovaramo, o svemu, i uvek imamo svoje vreme. Nekada pola sata, nekada pola dana - rekla je ranije Dragana.

Iako se retko pojavljuju u javnosti, te Dragana privatnost čuva daleko od očiju javnosti, ona o Bojanu sa puno emocija govori.

- Moj dečko je jedan mlad, uspešan, samosvestan momak koji u mom poslu i u svemu onome što on nosi ne vidi nikakvu vrstu problema. Mislim da to mnogo doprinosi našoj vezi i činjenica je da opstajemo - rekla je Dragana.

Podsetimo, voditeljka i uspešni stomatolog su se upoznali pre dve godine i uplovili u ljubavnu vezu.