Celebrity News

Vesna Zmijanac ISKRENO O PROŠLOSTI, golišavim fotografijama i usamljenosti

Vesna Zmijanac ISKRENO O PROŠLOSTI, golišavim fotografijama i usamljenosti

Na pitanje da prokomentariše današnje estradne umetnice koje imaju običaj da budu obnažene u javnosti, Vesna Zmijanac je otkrila da ni ona nije bežala od golotinje na početku karijere, ali da je za razliku od njenih koleginica danas to radila sa ukusom.

- Ja sam to malo drugačije radila, bilo je to nekako ekskluzivnije i erotičnije, koliko je smelo u to vreme - objašnjava pevačica i dodaje da nikada nije nailazila na osude zbog toga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vesna Zmijanac Official (@vesnazmijanacofficial) on Jan 29, 2018 at 1:45am PST

- Nikad mi niko nije tako nešto zamerao. Upravo jer je to bilo toliko lepo i sa ukusom, a pritom sam toliko dobro pevala i imala sjajne pesme, kao i danas, pa mi se sve prašta - rekla je pevačica, koja je važila za jednu od najatraktivnijih pevačica u mladosti, za "Scenu". Međutim, i pored toga Vesna otkriva da je bila poprilično usamljena.

- Nisu mogli da dođu udvarači do mene, nažalost. Imala sam toliko obezbeđenja oko sebe da sam ponekad bila tužna što sam sasvim sama po hotelima i apartmanima. Nekako sam bila skroz sklonjena, samo bina i hotel - objašnjava pevačica i tvrdi da je danas slobodna žena, ali da je još privlače mlađi muškarci.

- Uvek je bilo tako, mlađe stađe. Ove matore drtine naravno da ne mogu biti bolje. Slobodna sam žena, mogu da pričam i radim sta hoću - iskrena je Vesna.