Celebrity News

HILJADE EVRA: Ovo su honorari najvećih zvezda za Novogodišnju noć

HILJADE EVRA: Ovo su honorari najvećih zvezda za Novogodišnju noć

Iako je novogodišnja noć još uvek daleko, za domaće muzičke zvezde koje će 2020. dočekati radno pravo je vreme za zakazivanje svojih nastupa za ovo veče.

Ove godine Beograd će biti centar provoda, budući da sve zvezde nastupaju upravo u našoj prestonici, a kako "Informer" prenosi, Svetlana Ceca Ražnatović je ove godine najplaćenija.

- I ove godine najplaćenija je Ceca, koja će posle novogodišnje tezge u jednom prestoničkom hotelu biti bogatija za čak 80.000 evra. Sa Cecom će nastupiti njen mlađi kolega Sloba Radanović, koji će te noći, u džep staviti 15.000 evra. U sam estradni vrh vinula se Maja Berović! Ona će za nastup u jednom klubu dobiti čak 60.000 evra - kaže izvor i dodaje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on Oct 17, 2019 at 4:11am PDT

- Marija Šerifović i Aleksandra Prijović takođe mogu da se pohvale lepim honorarima u Beogradu 31. decembra: Marija je ove godine ugovorila tezgu u prestonici za 45.000 evra, kao i Aleksandra, koja će pevati za istu cifru.

Darko Lazić nastupaće za 30.000 evra.

- Darko će pevati u jednom restoranu zajedno sa Darom Bubamarom i Slađom Alegro, koje će zaraditi 10.000 evra manje od njega - priča izvor za pomenuti list.