Celebrity News

Stefan Živojinović istina o NAPUŠTANJU PORODIČNOG DOMA

Stefan Živojinović istina o NAPUŠTANJU PORODIČNOG DOMA

Mladi pevač, sin Lepe Brene Stefan Živojinović pričao je o samostalnom životu i istakao je kako mu nije bilo teško da napusti porodični dom, jer je navikao da živi sam u Americi.

Nakon što se vratio u Srbiju, sopstveni životni prostor uredio je prema ličnoj želji i meri, a poznata mama smatra da je energija njegovog doma baš kako i treba da bude.

- Beki, mama, uvek gleda da li je dobra energija u stanu. Stvarno ima neku dušu ovaj dom, baš je kako treba - otkrio je on za "Blic" i dodao:

- Već sam navikao da živim sam u Americi i super je. Kad sam se vratio u Srbiju, koliko god da mi u kući imamo mesta i kvadrata, teže sam se prilagodio jer sam navikao na svoju privatnost. Uglavnom sam sve sam uređivao. Nisam previše detalja stavljao, nekako mi je to bacanje para. Meni je suština bitna, da ima neku lepu energiju. Društvo mi često dolazi, ima tu i još koja spavaća soba, pa ostane neko i da prespava - izjavio je Stefan i objasnio da se u kuhinji najbolje snalazi, a uživa u priređivanju sedeljki za svoje goste.