Celebrity News

Evo šta će trudna Bogdana Rodić uraditi tačno DESET DANA pre svadbe

Evo šta će trudna Bogdana Rodić uraditi tačno DESET DANA pre svadbe

story

Veljko Ražnatović i njegova verenica Bogdana Rodić venčaće se 24. novembra u Beogradu, a mlada će pre svadbe imati devojačko veče, koje su za nju pripremili njeni najbliži.

Bogdana, koja je u drugom stanju, će tačno deset dana pre svadbe, 14. novembra, proslaviti devojačko veče u jednoj vili na Zvezdari, prenosi emisija "Ekskluzivno".

Kako prenose domaći mediji, reč je o luksuznoj vili koju pevači često iznajmljuju za snimanje spotova, a za organizaciju devojačke zabave zadužene su Bogdanine sestre Nataša i Bojana, buduća kuma i drugarice.

Podsetimo, pripreme za veselje koje će okupiti oko 500 zvanica su u punom jeku, a Ceca je sa oduševljenjem prihvatila ideju da trudna izabranica njenog sina tokom crkvenog obreda obuče haljinu koju je ona nosila na venčanju sa Željkom Ražnatovićem Arkanom pre gotovo 25 godina.

 

- Bogdana će nositi Cecinu venčanicu i pevačici to pričinjava posebno zadovoljstvo. Oduševila se kada ju je buduća mlada to upitala i odmah je prihvatila predlog. Veljkova verenica će prekrojiti Cecinu venčanicu zbog veličine, kako bi je napravila odgovarajućom svom izgledu. Sinovi Cecine seste Lidije, blizanci Ilija i Petar, imaće posebno zaduženje, nosiće Bogdanin dugi veo. Kada stignu u hotel, trudnica će se presvući u dugu haljinu svetlih nijansi koja se šije specijalno za nju - rekao je nedavno izvor za "Blic" i otkrio da su se ovih dana Bogdana, Ceca i Anastasija posvetile uređenju sale u luksuznom hotelu.

Veljku će kum biti dugogodišnji drug sa Kipra, dok je Bogdana za kumu odabrala najbolju drugaricu iz detinjstva.

U dogovoru sa Cecom, Bogdana i Veljko su odlučili da ispoštuju tradiciju i stare srpske običaje.

- Pre venčanja i svadbenog veselja Ražnatovići će se uputiti u Titel po mladu, a pre njene kupovine svatovi će morati da obore jabuku ispred porodičnog doma Rodića. Nakon toga zakazano je crkveno venčanje, a ceremonija će biti održana u Hramu Svetog Save. Svadbeno veselje i sklapanje građanskog braka biće upriličeno u hotelu “Hajat” - zaključio je izvor za pomenuti list.

Inače, Ceca se postarala za muziku na predstojećem slavlju, a pored orkestra Ace Sofronijevića i pevačice Aleksandre Dabić, goste će zabavljati i mlada zvezda “Granda” Aleksandra Mladenović.