Celebrity News

Branka Pujić OTVORILA DUŠU: Kao i svakoj majci, teško mi pada odlazak deteta

Branka Pujić OTVORILA DUŠU: Kao i svakoj majci, teško mi pada odlazak deteta

Glumica Branka Pujić supruga Dragana Gagija Jovanovića smatra da su posvećenost i podrška najbližih siguran put ka poslovnom uspehu i životnoj ispunjenosti.

Iako joj, kao roditelju, teško pada što je njena naslednica daleko od domovine, ona je njenu mezimicu, glumicu Anđelu Jovanović podržala u želji da ode u London, gde se dodatno obrazuje.

- Anđela dolazi početkom novembra. Otišla je u London na usavršavanje, ali dolaziće često. Nedostaje mi mnogo, ali sam srećna da je otišla da još nešto istraži u vezi sa svojim obrazovanjem. Drago mi je zbog nje, ali kao i svakoj majci, tako i meni, kada dete ode, teško mi pada - otkriva ona za "Blic".

Glumici je drago što je njena ćerka zablistala u filmu “Ekipa”, gde jednu od uloga tumači i njen suprug Gagi Jovanović. Nikada nije želela da kritikuje ćerku kada je gluma u pitanju, jer ima poverenja u njenog profesora, ali isto tako je spremna kada Anđela to poželi da joj da savet.

- Uvek sam bila ponosna na nju. Zaista je odlična. Dopada mi se što je posvećena ovom poslu, što se ozbiljno bavi njime, a to je jedini način da traje - kaže glumica za "Blic".