Celebrity News

Anu Sević NAPALI što je došla na Darkov koncert, a ona im OVAKO ZAPUŠILA USTA

Anu Sević NAPALI što je došla na Darkov koncert, a ona im OVAKO ZAPUŠILA USTA

Nedavno je u centru “Sava” Darko Lazić održava koncert na kome su sem brojnih prijatelja i fanova bile i njegova bivša supruga Ana Sević sa ćerkom Lorenom, ali i Marina Gagić, pevačeva verenica.

Dok su neki bili začuđeni što su ove dve dame bile na istom mestu i isto vreme, većini je bilo sasvim normalno to što ja Ana sa ćerkom došla da podrži bivšeg partnera i oca njenog deteta.

Međutim, oni koji su ostali začuđeni ovim pevačicinim potezom na društvenim mrežama uputili su Ani uvredljive reči. Ali, ona ih nije ostavila bez odgovora.

Ovo je na svoj Instagram podelila i njena kuma Andreana Čekić.

- Tipičan primer nesrećne bivše žene koja hrani svoj ego i nesreću na pogrešnom mestu. Tvoja veza je pukla, logično da te to dotuklo. Zato si došla tu, gde ti realno nije mesto. Da si ostala u vezi ,ne bi tu ni bila. Hraniš svoj ego na pogrešnom mestu. Samo si bivša - napisao je neko, a Ana je odmah odbrusila:

- Verujte da taj epitet 'bivša' u nekim situacijama dođe kao najveći kompliment.Tu bih bila i da imam drugog muža i troje dece sa njim, jer, znate, deca su najveće bogatstvo i ovaj osmeh na licu moje ćerke, koju sam dovela na koncert njenog tate, nema cenu. Vi, nažalost, to nikada nećete imati priliku ni shvatiti ni razumeti, jer ovako nešto može napisati samo neko pun mržnje kome fali ljubav sa svih strana. Želim vam je u ogromnim količinama.