Celebrity News

Jelisaveta Orašanin o PRVOM SUSRETU sa Milošem: Nisam se zaljubila na prvi pogled!

Jelisaveta Orašanin o PRVOM SUSRETU sa Milošem: Nisam se zaljubila na prvi pogled!

Glumica Jelisaveta Orašanin gostovala je u emisiji "Balkanskom ulicom" i tom prilikom iznela sijaset detalja iz privatnog života, koji dosad nisu bili poznati široj javnosti a budući da i sama deluje kao veoma stamena i jaka žena, nema sumnje da će njene reči iznenaditi mnoge.

- Bila sam živo dete. Sestra i ja smo nebo i zemlja. Moja sestra je stomatolog. Ona je pametna, a ja sam umetnik. Znam da to mama uvek priča: "Kako nisi kao Milica... Ja Micku spustim ovako, okrenem se, ona je i dalje tu. Tebe spustimo, ne uspemo da se okrenemo, ti si već na drvetu". Lomila sam ključnu kost kada sam bila klinka. Padala sam sa motora. Mojoj mami i meni je rođendan istog dana, 13. novembra. Mene je mama rodila za svoj rođendan. Otac pravnik, mama defektrolog, i kada sam im rekla da ću da upišem glumu mama je mnogo plakala... Glumu sam upisala iz drugog puta. Prvi put probala sam sa 16 godina - rekla je glumica.

- Ja sam organizator žurki. Kao mlada sam imala već sada kultne žurke u mom stanu. Šta god da se proslavlja, da li je to moj rođendan ili NG ili petak... Samo da je na radost! Na maturskoj večeri sam bila dva minuta. Te večeri se potrefilo da je preko puta u Areni Fet Boj Slim. Došao je drug po mene. Sećam se da sam nosila štikle, da ispoštujem maturu, patike starkice su mi bile kod njega, obula sam ih brzo... Kako da me ne provale da idem? Rekla sam: "Idemo na prvi ples", uhvatila drugara, svi krenuli da đuskaju, bacila "nindža bombu" i pobegla - istakla je ona, pa se dotakla i suza.

- Kada sam tužna sputim roletne, pustim tužne pesme i plačem da to izvučem što više iz sebe - kaže kroz smeh i dodaje:

- Plačem ja i kada sam srećna. Plačem ja uvek.

- Ja sam kao lavica, ne dam nikada na svoje. I kada sam bila mala nisam dala na sestru nikada, ni dan danas na porodicu. Da ne pričam sada o svojoj porodici. To mi je od majke ostalo. Ona je uvek bila i dan danas je lavica - navela je Jelisaveta, pa se osvrnula na supruga.

- Ja sam bivši sportista i u mojoj kući se uvek pratio sport i mogu da kažem da znam Miloša sa malih ekrana i da poštujem i cenim njegov talenat. On je za mene umetnik na terenu. Sećam se, kada sam ga upoznala, bila sam sa Tamarom Krcunović, to je bilo jako davno. Sećam se da smo bili za istim stolom, sedeli, pričali. Nisam se zaljubila u prvi pogled. On je tada bio zaljubljen, kao i ja, što je bilo potpuno u redu. Kasnije, kada više nisam bila zaljubljena i kada on više nije bio zaljubljen, a kada sam ga opet srela, shvatila sam da je to to. Kad se zaljubim ne radi mi mozak, kakav mozak... (smeh) Taman posla, pa gde je onda tu ljubav? - rekla je ona.