Celebrity News

Noć veštica na srpski način: Borko ostario zbog Danice Maksimović

Noć veštica na srpski način: Borko ostario zbog Danice Maksimović

story

I dok se na Balkanu ovih dana ne stišava rasprava oko slavljenja američkog praznika Dan veštica, Borko Radivojević nije imao nikakvih nedoumica kada su veštice u pitanju, pa se tako jedna od njih i pojavljuje u njegovom spotu a igra je niko drugi do neponovljiva Danica Maksimović.

Jedna od najuspešnijih glumica u istoriji domaće kinematografije i najpopularniji harmonikaš u regionu ujedinili su snage na snimanju spota za pesmu pod nazivom „Vlaška magija“, kojim će otpočeti promocija Borkovog novog albuma snimanog u studiju u kome su radile i brojne svetske zvezde poput Lejdi Gage, Prinsa i Tine Tarner. Koliko je ozbiljno pristupio svakom od segemanta govori i činjenica da je spot sniman najsavremenijom tehnikom na nekoliko lokacija u zapadnoj Srbiji, a radnja govori o tome kako je muzika jača od magije te pesma na kraju pobedi vešticu, mada umetnik zbog toga u procesu osedi.

- Kada sam prvi put čula pesmu bez mnogo razmišljanja sam pristala da se pojavim u spotu jer verujem da Borko zaista poseduje jedan redak bogom dani talenat koji sam želela da podržim. Sigurna sam da će njegov projekat pomeriti granice muzike i doneti novu energiju na našu scenu i želim mu svaku sreću u tome – rekla je Danica a svoje oduševljenje nije skrivao ni kralj harmonike.

- Velika je čast imati prilike da upoznaš jednu umetnicu ovakvog ranga a privilegija je sarađivati sa njom, i nadam se da će i publika uživati u albumu koliko smo mi uživali u svakom koraku dok smo ovaj projekat radili – rekao je Borko.