Celebrity News

Marija Šerifović se u Los Anđelesu baškari u žestokom LUKSUZU

Marija Šerifović se u Los Anđelesu baškari u žestokom LUKSUZU

Pevačica Marija Šerifović već tri godine živi na relaciji Beograd - Los Anđeles, a u američkom gradu, kako se navodi, boravi u stanu od sto kvadrata.

Nekretnina u kojoj poznata pevačica živi kada ja tamo, smeštena je u mirnom delu, na Barington aveniji, i navodno je vredna oko 300.000 dolara.

Luskuzan stan ima veliku dnevnu sobu, kuhinju, spavaću sobu, kupatilo i dvorište.

- Marija u Americi ima mnogo prijatelja. Jedan od bližih joj je i pomogao da se skući u Los Anđelesu. Pronašao joj je stan na lokaciji koju je ona želela. Nisam siguran da li je ta nekretnina u njenom vlasništvu ili je iznajmljuje. Znam da ju je renovirala i uredila po svojoj želji. Ne znam kako izgleda sada, ali sigurno bolje i ekskluzivnije nego pre - naveo je izvor za "Kurir".

On je dodao i da je Marija divna komšinica.

View this post on Instagram

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on Aug 17, 2019 at 11:29am PDT

- Fina je i kulturna. Nikoga ne uznemirava, poštuje kućni red. Doduše, ovde ljudi gledaju svoja posla i samo onaj ko je iz Srbije zna da je ona naša muzička zvezda. Kad je neko prepozna, lepo se ispriča i fotografiše. Ona je renovirala ovaj stan i prilagodila ga svojim potrebama - završava pomenuti izvor.

Marija Šerifović u više navrata je isticala da joj prija život u Americi.

- Pronašla sam državu i grad u kojem ću i da osedim. Razne stvari su pisane o tome zašto sam zapravo otišla u Ameriku, a pravi razlog je to što imam mogućnosti da uživam u Gradu anđela, u dobroj klimi, na okeanu, u svojoj novoj nekretnini i novom automobilu. Niti sam u Americi započinjala karijeru, niti sad planiram. Ja sam Gospodu zahvalna što mi je to omogućio. U Los Anđelesu živim da bih uživala. Skroz sam slobodna jer je tamo atmosfera drugačija. Kad god imam prilike da odem tamo, ja to i uradim. Makar na četiri dana, i to mi je dovoljno - rekla je Marija svojevremeno.

U istom kraju u Los Anđelesu, kako se navodi, već godinama živi i glumica Maja Mandžuka piše pomenuti mediji.