Celebrity News

Anđelka Prpić iznenadila sve priznanjem O ODNOSU SA MUŽEM

06/11/2019

story

Anđelka Prpić jedna je od omiljenih glumica današnjice koju publika voli zbog zabavnih i komičnih uloga objašnjava da je i u privatnom životu kao i likovi koje najčešće igra. Međutim, kako sama kaže, njen muž se sa tim ne bi složio.

– On baš misli kako sam ja potpuno različita – dosadna, nezanimljiva, sve različito od onoga što glumim. On je u fazonu “Ti si jedna prevara, ljudi ne mogu da shvate koliko je moj život dosadan sa tobom” – ispričala je Anđelka kroz smeh za emisiju “Premijera”.

Ipak, Anđelka uvek ističe da su njen suprug i sin njena najveća podrška, ali i da od svog naslednika sada može mnogo da nauči.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap) on Apr 28, 2018 at 3:59pm PDT

– S obzirom na to da imamo klinca od sedam godina, to je sad ta faza kada je on ultra zabavan, ima neke super zaključke i stavove, principe životne i onda je to slatko slušati i upijati. A može i da se nauči, iskreno – tvrdi Anđelka u razgovoru za pomenutu emisiju.

Ova lepotica priznala je i da voli da slavi rođendane i da napravi veliku žurku svake godine, ali je ovog puta to moralo da izostane.

– Volim da slavim rođendane, volim poklone, da se svi sredimo, da pijemo, provodimo se, klopamo lepo, muzika… Želela sam da to bude maskenbal ove godine, ali nisam mogla da ispunim to zbog posla. Tako da sam dužna tu žurku – istakla je Anđelka.