Celebrity News

Tek što je raskinula sa ocem svog deteta, Kajli ŠČEPALA SVETSKOG MUZIČARA i PORODIČNOG PRIJATELJA

Tek što je raskinula sa ocem svog deteta, Kajli ŠČEPALA SVETSKOG MUZIČARA i PORODIČNOG PRIJATELJA

Najmlađa milijarderka na svetu, Kajli Džener, na početku oktobra mececa, konačno se oglasila nakon pisanja medija da ona i Travis Skot, s kojim ima ćerkicu Stormi, i potvrdila da više nisu zajedno.

Naime, kao razlog za stavljanje tačke na dve godine ljubavi strani portali naveli su prevaru i tako pokrenuli lavinu tračeva. Ipak, Kajli je odlučila da svojim fanovim otkrije istinu putem Instagrama i otkrije da li se razišla sa Travisom.

– Travis i ja smo u odličnim odnosima i naš prioritet je Stormi! Naše prijateljstvo i naša ćerka su nam prioriteti – napisala je Kajli Džener na Tviteru.

A onda se nadovezala na tračeve da je razlog raskida navodna Travisova afera, kao i njena obnovljena romansa s reperom Tajgom.

– Internet sve čini 100 puta dramatičnijim nego što to u stvari jeste. Nije bilo nikakvog “sastanka s Tajgom u dva noću”. Ono što ste mogli da vidite je kako sam odbacila prijatelje do studija u kojem se on slučajno nalazio – dodala je Kajli u novom postu i zapušila, barem na neko vreme, svima usta.

Sada, kako pišu inostrani mediji, Kajli Džener i reper Drejk, od nedavno su i zvanično u vezi, iako je rijaliti zvezda raskinula sa ocem svog deteta pre samo mesec dana.

Reper i ona su prijatelji već godinama, a poslednje dve nedelje neprestano provode vreme zajedno, te su uplovili u intimni odnos.

- Nedavno su izašli zajedno sa njegovim prijateljima, Kajli je pevušila njegove pesme i igrala sa njegovim prijateljima. Nije igrala sa njim, ali su sedeli jedno do drugog i bilo je dosta hemiije. Drejk je viđen kako dolazi kod nje kasno u noć, tako da je sasvim sigurno da par spava zajedno, a s obzirom na to da takođe i izlaze, ne radi se o običnoj kombinaciji, već o vezi - rekao je izvor za strane medije.