Celebrity News

NOVE INFORMACIJE O SVADBI BOGDANE I VELJKA: Evo šta će Ceca IZNAJMITI mladencima

NOVE INFORMACIJE O SVADBI BOGDANE I VELJKA: Evo šta će Ceca IZNAJMITI mladencima

story

U porodici Ražnatović se uveliko obavljaju poslednje pripreme za venčanje Veljka i Bogdane, koje je zakazano za 24. novembar.

Kako pišu domaći mediji, folk diva Ceca Ražantović osmislila je jedan detalj koji se dopao mladencima.

- Ceca je predložila da iznajmi luksuzni automobil „rols-rojs“ i da to bude mladenački auto. Njime bi Veljko sa svatovima otišao po mladu u Titel, odakle bi zajedno došli na venčanje u crkvu, a zatim u velepnu salu hotela koje će biti ukrašena brojnim cvetnim aranžmanima. Kada je Ceca rekla svoju zamisao, oboje su bili oduševljeni tako da su brzo dogovorili sve. Ceca je prepustila sinu i snajki da izaberu model ovog luksuznog automobila koji će biti oldtajmer - kaže naš izvor upućen u pripreme oko slavlja.

Kako smo već pisali, Veljko Ražnatović obući će Arkanovu uniformu, koju je Željko Ražnatović nosio na venčanju sa Svetlanom Ražnatović, koje je svojevremeno prenošeno na televiziji.

– Ceca je čuvala sve ove godine ne samo svoju venčanicu, već i Arkanovo odelo u kome se oženio. Ona je za te stvari posebno emotivno vezana, i to Veljko zna. Kada je izrazio želju da ponese vojnu uniformu svog oca na venčanju, Ceca je bila oduševljena i, naravno, složila se s tim. To je njegova želja, mada je još nije probao i nije siguran da će mu odgovarati veličina – kaže izvor blizak porodici Ražnatović za “Kurir” i dodaje:

– Što se Bogdane tiče, Veljko ne insistira da nosi Cecinu venčanicu. Međutim, to će se po svoj prilici desiti jer buduća svekrva želi da joj prosledi svoju venčanu haljinu, uz koju planira da joj kupi još jednu toaletu u koju će se mlada kasnije presvući – navodi izvor za pomeniti list.