Celebrity News

Komšinica otkriva: ŠTA TO Katarina Kaja Ostojić POSEDUJE ZBOG ČEGA MUŠKARCI GUBE GLAVU ZA NJOM

Komšinica otkriva: ŠTA TO Katarina Kaja Ostojić POSEDUJE ZBOG ČEGA MUŠKARCI GUBE GLAVU ZA NJOM

story

Pevačica Katarina Kaja Ostojić već nekoliko meseci uživa u emotivnoj vezi sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlović i nakon što se rastala od bivšeg supruga Džuniora Džeka.

Kako je pevačica zbog ovoga već neko vreme jedna od glavnih tema domaćih mediji, o tome kakva je Kaja zapravo, otkrile su njene komšije.

Naime, kada je Kaja u Beogradu ona živi u kući svog menadžera Dušana Banjca u Zemunu. Sa druge strane, kada je u Briselu, živi u stanu koji rentira u centru, budući da se sa ćerkom Nikolinom iselila iz kuće bivšeg supruga, piše "Scena".

- Sa Kajom sam se videla nedavno, nakratko. Deluje mi srećno i zaljubljeno, ali sa novim dečkom je nisam viđala. Džuniora sam poznavala, dolazio je ovde i baš je divan momak - kaže prva Kajina komšinica Vesna, sa kojom Kaja razmenjuje recepte, jedna drugoj nose kolače, ali se i međusobno jadaju i traže savete.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic) on Oct 31, 2019 at 4:24am PDT

- Pričamo naravno i kada ima neki problem. Bilo da je zdravstveni, poslovni ili ljubavni tu sam da je saslušam i dam joj savet. Moram da kažem da je dobro vaspitala ćerku i da je zaista dobar roditeljski posao odradila. Treba da bude ponosna majka - kaže Vesna, a na pitanje šta to poseduje pa mnogi muškarci gube glavu za njom, kaže:

- Pored toga što dobro izgleda, mislim zbog toga zato što je jaka žena. Ona je žena koja svakog zna da postavi na mesto i drži do sebe, ali iza takve žene stoji zapravo emotivna duša. Ona je veoma emotivna, samo to ne pokazuje. Ono što ne znate, to je da je Kaja dobra kuvarica. Uglavnom sprema zdrava jela, pošto se ona tako hrani - rekla je komšinica za "Scenu".

I Kajina kuvarica imala je šta da ispriča.

- Kaju obožavam, a ona obožava moja jela. Obična je i normalna devojka, veoma inteligentna, lepo izgleda, ali najviše mi se dopada njen karakter. Jako je lepo vaspitana, fina, kulturna. Izuzetno je iskrena. Lepo se ponaša prema meni, kao da smo veoma bliske, a vidamo se povremeno. Jako lep ton ima, topao pristup, mogu daje zagrlim u svakom trenutku - otkrila je Dušica.