Celebrity News

Aca Lukas NIJE VIŠE U VEZI SA MISICOM, ali kaže da je zaljubljen do ušiju

Aca Lukas NIJE VIŠE U VEZI SA MISICOM, ali kaže da je zaljubljen do ušiju

Folk zvezda Aca Lukas je nedavno proslavio rođendan u krugu najbližih prijatelja u jednom beogradskom hotelu, pišu domaći mediji.

- Verujte mi da sam svaku želju sebi ispunio. Ma, ja više i ne slavim rođendane. Pravi rođendan mi je bio u nedelju, i taj dan sam ceo proveo igrajući igrice. Dan posle sam odlučio da obeležim ovaj dan, ali čisto simbolično. Estradu nisam zvao - rekao je folker za "Kurir" na dan proslave, pa otkrio ko mu je sve čestitao rođendan:

- Ceca mi je čestitala, ali večeras njena sestra slavi godišnjicu braka i zbog toga ne može da dođe. Ali, mi smo prijatleji i to nije uopšte bitno jer stalno slavimo. Uglavnom, moja deca su mi čestitala, to mi je najvažnije, a večeras je tu samo uži krug prijatelja.

Jedna od glavnih tema u vezi sa Lukasom je to ko mu je nova devojka i šta se dešava na ljubavnom planu, ali pevač tvrdi da je sada sam.

- Do ušiju sam zaljubljen, ali u sebe. Nemam devojku i nekako mi je lepo ovako. Oko mene su prijatelji, lepe žene, i ja nigde ne žurim. Znam da sve zanima to da li je neka od devojaka koje su došle moja, ali moram da vas razočaram, to su mi samo prijateljice - zaključio je Lukas.