Celebrity News

Severina: Muškarac ne zna da uzme svoj kaput i lepo ode kao gospodin čovek

Severina: Muškarac ne zna da uzme svoj kaput i lepo ode kao gospodin čovek

story

Pevačica Severina koja uskoro započinje spektakularnu turneju stigla je uz to i da izbaci novu pesmu "Rođeno moje" koja obara rekorde slušanosti. Emotivni spot je izazvao lavinu pozitivnih komentara, posebno žena koje su se, kao i ona, ostvarile u ulozi majke.

- Toliko sam srećna što je moja nova pesma dotakla ljude, i mene je dirnula kad sam ju dobila krajem leta od Miloša Roganovića koji mi je rekao: 'Imam pesmu za tebe i tvog sina'. Srećna sam jer toliko je divnih komentara koje su mi slale oduševljene žene, deca za svoje mame. Zaista nisam očekivala takav uspeh jer balade nikada nisu takvi hitovi kao neke brze pesme - rekla je ona za "dnevnik.hr" i dodala:

- Mislim da ne da da se fokusiraš na negativne komentare, nego samo na dobre stvari i ono što radite, a to je u svakom trenutku moj sin, a pesme su moj život i onda kada neko u jednoj pesmi opiše vaš život, onda je to lepa stvar - odlučno poručuje pevačica uoči turneje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Aug 20, 2019 at 3:05am PDT

Severina je istakla da je naporno balansirati poslovni i privatni život.

- Pre svega, ja se divim svim drugim ženama koje rade naporne poslove, i to poslove koje moraju da rade i na kojima nisu srećne. Divim se ženama s puno dece. Kada smo objavili novu pesmu, bilo je toliko divnih komentara žena koje imaju bolesnu decu, koje su samohrane majke i isto tako prošle jednu tragediju gde muškarac ne zna da uzme svoj kaput i lepo ode kao gospodin čovek... Puno je takvih žena, pa ja imam sreću da se bavim poslom gde ja mogu da odlučim kada idem da pevam, a kada ne. Ovo je sada 'gušći period' kad ujutro vežbam, ali ja svako veče uspavljujem Aleksandra još uvek - istakla je ona za pomenuti portal.

Otkrila je i kako je Aleksandar srećan zbog pesme koju mu je posvetila i da ga svako veče uspavljuje upravo s njom.

- Rekao mi je 'mama, ovo ti je najbolja pesma', što mi je drago, jer inače kada počnem da pevam mi kaže 'nemoj, nemoj', jer on ima neke svoje pesme. Ova mu se sviđa i baš sam srećna zbog toga - zaključila je Severina.