Celebrity News

Rada Manojlović otkrila zašto je njen dečko NAČISTO POLUDEO

Rada Manojlović otkrila zašto je njen dečko NAČISTO POLUDEO

Srpska folk pevačica Rada Manojlović nedavno je deportovana iz Švajcarske, jer nije imala radnu vizu u pasošu, a ovu neprijatnost još nije zaboravila.

- U “pritvoru” je bilo hladno. Bar su mi dali da jedem. To je kao neki hotel na aerodromu. Bili su svi fini, ali smanjena ti je sloboda kretanja. Nije mi se svidelo to - objašnjava Rada za "Blic" i dodaje da je njenog dečka Harisa Berkovića ova situacija pogodila.

- Užas, on se jako iznervirao. Ja sam devojka, sama, privedena, on ne može da mi pomogne - priznaje Manojlovićeva koja će pokrenuti sudski postupak protiv švajcarske policije zbog toga što joj nisu dozvolili da odradi nastup u njihovoj zemlji, što je napravilo gubitak kako njoj, tako i diskoteci u kojoj je trebalo da peva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Radmila RADA MANOJLOVIC (@radamanojlovic) on Jun 9, 2019 at 12:26pm PDT

- Tužićemo ih, ne može to tako. Hajde da sam samo ja kriva i da prihvatim grešku i da idem dalje. Zar je to švajcarska pravda i švajcarski zakon da uzmu pare unapred, a da ne završe posao do roka do kog smo rekli? - kaže Rada vidno uznemirena i dalje zbog ovog ekscesa, pa dodaje:

- U inat švajcarskoj policiji, imam još dva nastupa zakazana u istoj diskoteci, pa da vidimo šta će sledeći put da izmisle.

Inače, Radi je na poslovnom planu turbulentno, ali zato na polju ljubavi joj cvetaju ruže. Ona i Haris su u emotivnoj vezi više od četiri godine, a pevačica smatra da je došlo vreme i za potomstvo.

- Vreme je da dobijem dete. Nije mi bitno da li je muško ili žensko, samo neka je zdravo. Od čega sve danas deca boluju... Samo neka je zdravo - zaključuje Manojlovićeva.