Celebrity News

Ceca odlučila, OVAJ DETALJ ĆE OBELEŽITI Veljkovu i Bogdaninu svadbu

Ceca odlučila, OVAJ DETALJ ĆE OBELEŽITI Veljkovu i Bogdaninu svadbu

Svadba Veljka Ražnatovića i njegove izabranice Bogdane Rodić je zakazana za 24. novembar, a mladoženja će mladu iz Titela dovesti u luksuznom rols-rojsu, pravo u Hram Svetog Save, gde će ih venčati vladika Stefan Šarić, prenose domaći mediji.

Proslava će se održati u hotelu "Hajat", sa 500 zvanica. Bogdana će prema saznanjima, nositi venčanicu Svetlane Cece Ražnatović, koju je pevačica obukla 1995. godine, prilikom svog venčanja sa Željkom Ražnatovićem Arkanom.

Niame, Ceca je odlučila da mladenački auto bude rols-rojs:

- Ceca čini sve kako bi Bogdana i Veljko imali svadbu iz snova. Pevačica je shvatila da njen naslednik ne može ići u bilo kakvom vozilu po nevestu, pa je odlučila da mladenački auto bude rols-rojs - otkriva izvor za "Telegraf".

U Titelu će se održati svi tradicionalni svadbeni rituali. Veljko će "kupiti" nevestu tamo. Neizostavno će biti i mladoženjino gađanje jabuke, a nema sumnje da će Veljko papreno "platiti" za mladu, poput pokojnog oca Željka. Po dolasku iz Titela će se održati crkveno venčanje u Hramu Svetog Save.

Nakon toga će se veselje preseliti u hotel "Hajat", gde će biti zabava za 500 zvanica.

- Bogdanini roditelji dugo su pregovarali sa Cecom oko svih detalja vezanih za svadbu. Bogdana je u drugom stanju, a njeno telo, očekivano, prolazi kroz promene, pa će venčanica, ako bude odlučeno da je Bogdana nosi, morati da bude korigovana u skladu sa građom buduće mlade - dodao je izvor za pomenuti list.

Podsećamo, Bogdanina kuma biće njena najbolja drugarica i košarkašica Partizana Tamara Repac, a devojačko veče će koštati neverovatnih 5.000 evra. Na žurki devojaka ipak neće biti Anastasija Ražnatović, Veljkova sestra, zbog obaveza, prenose domaći mediji.