Celebrity News

Mirka Vasiljević iz Srbije otišla na Kipar a evo kako joj ZAISTA IZGLEDA ŽIVOT poslednjih meseci

Mirka Vasiljević iz Srbije otišla na Kipar a evo kako joj ZAISTA IZGLEDA ŽIVOT poslednjih meseci

story

Glumica Mirka Vasiljević sa troje dece Andrejem, Adrijanom i Mihajlom preselila se iz Beograda na Kipar kod supruga Vujadina Savića koji je sredinom leta potpisao trogodišnji ugovor sa fudbalskim klubom Apoel iz Nikozije.

Glumica je tada ispričala da se njena petočlana porodica skućila i da su za decu našli najbolju školu i vrtić.

– Grad je divan, koliko sam stigla da vidim, a vreme je prelepo 33, 34 stepena tako da je uz lepo vreme i energija jaka i pozitivna. U mojoj glavi smo negde na početku leta zbog sunčanog vremena iako je jesen u toku. Drugačije se doživljavaju strane zemlje kad si turista, a drugačije kad određeno vreme ostaješ da živiš tu jer boraviš u stanu ili kući, a ne u hotelu. Radimo iste stvari kao u Beogradu: idemo u nabavku, idemo u bioskop, kuvamo, igramo se po parkićima i sve ostalo što čini svakodnevicu. Preko poznanika iz Beograda povezali smo se sa našim ljudima ovde i oni su nam pokazali šta gde imamo, najbolja mesta, lepe parkove, muzeje, restorane i sve ostalo. Pronašli smo i najbolju opciju za školovanje dece – otkrila je Mirka za “Srpski Telegraf”.

Sada, kako ističe na promenu su se brzo navikli.

- Živeli smo u veliki gradovima gde je sve užurbano, ali i u manjim gde vreme teče zntno sporije i trudili smo se da u svakom mestu uživamo i maksimalno iskoristimo sve mogućnosti koje nam se nude. Ni škola nam nije problem, kombinujemo. Imam sreće da je moj posao periodičan, zasad igram u četiri predstave, ali ako budem prihvatila i ulogu u nekoj TV seriji, sigurno je da ćemo deca i ja duže boraviti u Beogradu, pa će najstariji sin ići u školu Kralj Petar Prvi, koju sam i ja završila. U Nikoziji postoji dosta internacionalnih škola i vrtića koji su odlični, pa će ih klinci pohađati dok boravimo na ostrvu - rekla je glumica za magazin "Gloria".

Mirka Vasiljević SA TROJE DECE NAPUSTILA SRBIJU, dosta joj je života na DVE ADRESE

Zbog poslovnih obaveza u rodni grad putuje nekoliko puta mesečno.

- Nije mi teško da dođem na dan ili dva, jer glumu obožavam, a i navikla sam na jak tempo. Zapravo, sjajno funkcionišem kad imam mnogo obaveza, ako imam samo jednu ubijem se od dosade. Nadam se da će mi iz godine u godinu biti sve lakše jer će deca biti veća, pa ako mi ponude neku veću ulogu u seriji, moći ću da je prihvatim - ispričala je Mirka.