Celebrity News

Šenon Doerti pobedila rak: Opet mi raste kosa, za mene opet počinje život

Šenon Doerti pobedila rak: Opet mi raste kosa, za mene opet počinje život

Posle duge bitke sa rakom dojke, glumica Šenon Doerti maštala je samo o dugoj kosi. A pre nego što joj ona poraste, zahvalna je što uopšte može da je neguje.

Zvezda serija "Beverli Hils" i "Čari" bila je na prvom šišanju od kada je pobedila rak, što za nju predstavlja veliki korak ka normalnom životu.

- Dve godine sam bila ćelava. Veoma je lepo što se ponovo osećam ženstveno - napisala je glumica koja je u aprilu saznala da se bolest povukla. Dotle je prošla kroz mnogo ciklusa hemoterapija i zračenja. Obožavaoce širom sveta je sve vreme inspirisala svojim postovima na društvenim mrežama.

Inače, Šenon i njen suprug Kurt Isvarienko tužili su njene nekadašnje menadžere. On je tvrdio da je njihov seksualni život uništen i da su menadžeri odgovorni što joj nije na vreme postavljena dijagnoza raka dojke.

U tužbi vrednoj 15 miliona dolara Šenon je optužila menadžere da nisu dobro upravljali njenim novcem i da su dozvolili da joj zdravstveno osiguranje istekne 2014. godine. Zbog toga joj je dijagnoza postavljena mnogo kasnije.

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on Jun 21, 2017 at 7:01am PDT