Celebrity News

Tuga: Supruga Aleka Boldvina imala DRUGI POBAČAJ U SEDAM MESECI

Tuga: Supruga Aleka Boldvina imala DRUGI POBAČAJ U SEDAM MESECI

Supruga poznatog holivudskog glumca Aleka Boldvina (61), Hilarija (35), objavila je na društvenim mrežama tužnu vest. Ona je otišla na redovan ginekološki pregled i saznala kako je ponovno imala spontani pobačaj.

POTRESNA OBJAVA supruge Aleka Boldvina: Male su šanse da će da preživi

Naime, Hilarija je u aprilu ove godine izgubila bebu, a svoje strašno iskustvo podelila je sa svetom na Instagramu.

Ova hrabra mama nakon toga nije odustala od želje da postane roditelj po peti put, pa je tako u septembra otkrila da je ponovo u drugom stanju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on Oct 24, 2019 at 12:29pm PDT

Međutim, tužan scenario ponovio se i ovoga puta, Hilarija je izgubila bebu u četvrtom mesecu trudnoće. Čekala je devojčicu.

Supruga Aleka Boldvina svoju priču i nesreću objavila je u vidu sa ćerkom uz koji je napisala:

- Jako smo tužni jer smo upravo saznali da je naša beba preminula sa samo 4 meseca. Takođe, želim da znate da iako možda sada nismo dobro - bićemo - započela je emotivnu objavu Hilaria.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on Nov 11, 2019 at 5:29pm PST

- Nadam se da je ovo dobar način da vest podelim sa vama. Rekla sam joj (ćerki) da beba ne dolazi, ali ćemo se potruditi da dobije sestru neki drugi put. Uništena sam trenuto. Nisam ovo očekivala na današnjem pregledu. Ne znam šta drugo da kažem. Još sam u šoku - istaknula je.

Samo nekoliko sati pre odlaska na pregled Hilarija je objavljivala fotografije svog trudničkog stomak i bila je ponosna što napreduju.

Podsećamo, Hilarja i Alek roditelji su ćerke Karmen (5), i sinova b (3), Leonarda (2) i 10-mesečnog Romea. Par je vezu započeo 2011., a venčali su se 2012. godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on Oct 31, 2019 at 2:07pm PDT