Celebrity News

Željko Šašić šokirao izjavom o Sonji: Često pomislim na ženu sa kojom sam proveo jedan deo života

Željko Šašić šokirao izjavom o Sonji: Često pomislim na ženu sa kojom sam proveo jedan deo života

Pevač Željko Šašić kog publika trenutno gleda u hit šou "Tvoje lice zvuči poznato" progovorio je o bivšoj ženi i otkrio da ponekad i dalje žali zbog toga što se razveo od Sonje Vuksanović sa kojom ima ćerku.

- Prošlo je mnogo godina, a ja ponekad i dalje patim zbog razvoda od Sonje! Ne kažem da je to sad neka velika tuga, ali nekako osetim žal zbog toga što smo se rastali. Čovek uvek žali zbog nečeg lepog što se završilo. To je i normalno. Koliko god da se ljudi udalje jedni od drugih posle braka, ipak im ostaje zajednička prošlost. Ako me pitate da li je i dalje volim, odgovor je ne, ali svakako da često pomislim na ženu sa kojom sam proveo jedan deo života - otkrio je Šašić za "Informer Hit" i dodao da je bilo trenutaka kada je razmišljao o pomirenju.

- Možda mi je to padalo na pamet, ali samo nakratko. Svako je na kraju krenuo svojim putem, a to je i normalno. Iskreno, više ne razmišljam o tome.

Podsećamo, nakon razvoda Željka i Sonje, ona se udala za njegovog kolegu Acu Lukasa od kojeg se takođe u međuvremenu razvela. Željko Šašić je već nekolikogodina u vezi s bivšom manekenkom i Plejbojevom zečicom Katarinom Lazić koja je 17 godina mlađa od njega.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Željko Šašić (@zeljkosasic.official) on May 23, 2018 at 9:55am PDT