Celebrity News

Anabela progovorila o batinama koje je dobijala od Gagija: Teškom šminkom sam skrivala modrice

Anabela progovorila o batinama koje je dobijala od Gagija: Teškom šminkom sam skrivala modrice

Pevačica Anabela Atijas 14 godina bila je u braku sa Gagijem Đoganijem, a sada je progovorila o potresnim detaljima iz tog perioda njenog života na koji je stavila tačku pre deset godina.

Pevačica kaže da je od dece krila modrice kada ju je tadašnji muž tukao.

- Krila sam modrice od batina. Luna je već bila odrasla, pa ih je videla kroz debeli sloj pudera, koji je bio namenjen za maske u pozorištu - priča Anabela i nastavlja:

- Gagi je moja daleka prošlost i ne vraćam se na priče o njemu i našem braku. Iz tog odnosa sam izašla čista kao suza. Dala sam sve od sebe da grupa "Fanki Dži" opstane. To je bilo nemoguće, jer je Gagi slušao svog brata Đoleta. Po ugovoru je trebalo da zarađujem 100 evra po nastupu, a u slučaju napuštanja grupe, morala sam da izađem iz stana u kom sam živela sa decom - rekla je pevačica, za pomenuti list, koja je nedavno okončala i drugi brak, sa Andrejom Atijasom.

Pevačica je priznala da, za razliku od prvog braka, u drugom nije bilo problema.

- Sa Andrejom je ljubav bila prava i dalje traje, a sve ružno između nas je zaboravljeno. Oboje pamtimo samo lepe stvari. On je muškarac sa kojim nikada nisam imala problema. Ja mislim da on i dalje želi da se mi pomirimo - rekla je poznata pevačica za "Srpski telegraf" .

Podsetimo, Gagi Đogani je u više navrata navodno priznao fizičko zlostavljanje Anabele, a taj postupak je pravdao iskazom da se takve stvari dešavaju u braku.