Celebrity News

Tejlor Svift svedočila na sudu povodom incidenta koji se odigrao pre četiri godine: Nisam mogla da verujem šta se događa

Tejlor Svift svedočila na sudu povodom incidenta koji se odigrao pre četiri godine: Nisam mogla da verujem šta se događa

Pevačica Tejlor Svift svedočila je danas na sudu povodom incidenta koji se odigrao pre četiri godine.

Pevačica je tužila je DJ-a Dejvida Mjulera, koji ju je, tokom slikanja na jednoj svečanosti, uhvatio za zadnjicu.

Incident se odigrao u junu 2013. godine, a slučaj je na sud dospeo tek ovih dana.

Pevačica je danas prvi put svedočila i ispričala da se "osetila veoma neprijatno, kao i da nije mogla da veruje šta se događa".

- Uhvatio me je za zadnjicu, pokušala sam da se pomerim što dalje mogu od njega dok smo se fotografisali, ali on nije sklonio ruku - rekla je pevačica na suđenju, nakon čega je, na pitanje Mjulerovog advokata "koliko je dugo trajao kontakt" odgovorila:

- Ne znam da li bi bilo pametno na sudu nagađati o trajanju dodira, ali trajalo je dovoljno dugo da shvatim da je bilo namerno, a ne slučajno kao što on tvrdi - rekla je Sviftova.

Pevačica je otkrila i da ne želi novčanu nadoknadu za neželjeno "vaćarenje",  već želi da pokaže da ovakvo ponašanje ne može da prođe nekažnjeno.

- Stavio mi je ruku ispod haljine i dodirnuo golu zadnjicu. Milisekundu sam mislila da grešim, nije mi bilo jasno šta se dogodilo, a onda sam se brzo pomerila kako bih se odvojila od njega, ali me on nije puštao - dodala je pevačica.