Celebrity News

Vratila se u porodičnu vilu na Dedinju: Anastasija Ražnatović više ne živi sa dečkom!

Vratila se u porodičnu vilu na Dedinju: Anastasija Ražnatović više ne živi sa dečkom!

Lepa ćerka najpopularnije balkanske dive i zvezda u usponu, Anastasija Ražnatović, pre nekoliko meseci počela je zajednički život sa dečkom Đorđem Kuljićem, međutim, stvari su se, otkada je napustila dom u Ljutice Bogdana, odvijale malo drugačije razvijale.

Anastasija Ražnatović se ubrzo predomislila i vratila u porodičnu vilu na Dedinju, u kojoj se, kako kaže, najbolje oseća.

ŠOK! PIKSIJEVA ĆERKA PRE 15 GODINA ŽIVELA SA DEČKOM Anastasije Ražnatović

- Anastasija je i dalje u emotivnoj vezi sa Đorđem, ali više ne žive zajedno. Ražnatovićeva se početkom oktobra vratila u porodični dom u Ljutice BogdanaČlanovi njene porodice srećni su što su ponovo svi na okupu - otkrio je izvor blizak pevačici.

Povratak kod majke

U odluci da započne samostalni život, Ceca ju je podržala, međutim Anastasija ističe da se ništa bitno nje promenilo otkad je napustila svoj porodični dom.

- Ništa se nije specijalno promenilo otkad sam se preselila. Svi znamo da deca u jednom momentu u životu odrastu i da moraju da naprave sledeći korak, da li to bilo u ljubavnom smislu, da živite sa nekim ili da se osamostalite, da živite sami. U mom slučaju se ništa nije promenilo. Mojoj mami je, naravno, bilo krivo, jer voli da smo svi na okupu, ali i ona zna da je to normalan korak i podržala me je u potpunosti. I dalje provodimo dosta vremena zajedno. Na vezi smo non-stop. Non-stop dolazim kući. Mama nekad prespava kod mene - rekla je Cecina ćerka, piše Blic.

Anastasija Ražnatović o NEPRIJATNIM “iznenađenjima” koje nosi slava

U julu mesecu, za naš magazin "Story" Anastasija je ukratko rekla kako ne želi da finansijski zavisi od majke...

– Mislim da svako, nezavisno od finansijske situacije u kojoj se nalazi, treba da zaradi svoj dinar. Morate za nešto da se potrudite da biste umeli to da cenite. Zahvalna sam majci što mi je u životu pružila sve što mi je bilo potrebno i to mnogo poštujem, ali isto tako, oduvek sam bila svesna da ne mogu i ne želim da zavisim od nje.