Celebrity News

Porodice Luke Jovića i Adema Ljajića progovorile o Sofiji Milošević

Porodice Luke Jovića i Adema Ljajića progovorile o Sofiji Milošević

Iako su pokušali da sakriju svoju ljubavnu vezu, Sofija Milošević, nakon očiglednih emocija, konačno je priznala da je zaljubljena u fudbalera Luku Jovića. 

Budući da se pisalo da je sporstista oženjen, te i da je manekenka navodno rasturila vezu sa njegovom bivšom devojkom Anđelom Matijašević sa kojom ima dete, lepa manekenka jednom prilikom otkrila je pravu istinu i rekla:

– Luka nikada nije bio oženjen, a sa devojkom je raskinuo pre tri godine. Istina je jedino da smo u vezi, te da želimo da koliko je moguće sačuvamo našu privatnost – rekla je Sofija za jedan domaći medij.

Luka Jović dostigao je juče VRHUNSKI USPEH, ali da li ste znali KAKVA LEPOTICA je majka njegovog sina – samo pogledajte! (foto)

Čak, i pre nekoliko dana, pisalo se da je dvomesečna veza manekenke i fudbalera navodno već neko vreme u krizi i to sve zbog toga što je Sofija u medijima pričala o njihovoj ljubavi, što je fudbaler oštro zamerio...

Sada, nakon svih spekulacija, fudbalerov otac, Milan Jović, podržao je njihovu vezu i poznatu manekenku svetskog glasa, te je prihvatio kao izabranicu svog sina - uspešnog i cenjenog fudbalera...

Evo kako je njegov otac komentarisao emotivni status svog sina, ali i Sofiju kao Lukin izbor...

- Ne bih mnogo komentarisao to pitanje. Nemam običaj da dajem izjave tog tipa, ali kad me već pitate, red je da vas ispoštujem. Nikada se sinu nisam mešao u ljubavni život, pa ne bih ni sada. Od mene uvek ima podršku, kako za njegovu profesionalnu karijeru, tako i za ljubav. On je pametan dečko, odlično zna šta radi i nikada ne pravi greške i promašaje u životu. Uvek ume da izabere. Kome se sviđa, sviđa mu se, kome se ne sviđa, ne mora ni da mu se sviđa. Svako ima svoj ukus, kao i pravo da misli šta hoće. Ja ne sumnjam u svog sina. Svako svoje hvali, ali ja se zaista ponosim njime - rekao je Jovič i prokomentarisao tvrdnje da mladi Luka ne viđa devetomesečnog sina:

Sofija Milošević se ne obazire na tračeve: Srećna sam sa Lukom i nisam rasturila ničiji brak

- Ma to nema veze sa istinom, sin mu je na prvom mestu. Svakodnevno ga zove, viđa ga kad god ima priliku za to. Pa on mu je sve na svetu. Nije zato što je moj sin, ali zaista je dobar dečko. Ima dobru dušu i pomaže svima. On je srećan kada su njegovi bliski ljudi srećni. Kao roditelj sam preponosan na njega, pa čak i naši meštani se ponose njime. Oni koji za njega imaju neke loše reči nisu mu ni do kolena, verujte mi na reč. 

Sa druge strane, rod blizak Ademu Ljajiću, tačnije stric, nije imao pojma o čemu se tačno radi, čuvši ime lepe manekenke:

- Ko je to? Kako? Koja Sofija? Prvi put čujem. Ja stvarno ne znam o kome pričate. Ovde Ademov stric, ne otac. Čovek je promenio broj telefona baš zbog vas novinara, ne želi kontakt, pa sad ja koristim taj broj, ali ne želim ni ja kontakt s vama. Jedino mogu da vas ugostim u restoranu u Novom Pazaru. Ja zaista i ne znam o kojoj devojci pričate. Nikada mi je niko nije pomenuo, niti sam ih video zajedno. A Adem retko dolazi ovde zbog obaveza - piše jedan domaći medij.