Celebrity News

Velika tuga u porodici Jelene Dokić

Velika tuga u porodici Jelene Dokić

Bivša teniserka, 35-godišnja Jelena Dokić podelila je sa pratiocima jednu tužnu, lošu vest.

Na svom Instagram profilu, naime, obavestila je da je preminula njena svekrva, odnosno majka njenog partnera Tina Bikića.

Od neprežaljene svekrve Jelena se oprostila dirljivom porukom.

- Danas smo izgubili divnu ženu. Bila je neverovatna, draga, puna ljubavi i nesebična žena i majka. Prema meni je bila neverovatna svekrva koja me prigrlila i volela kao svoje dete. Ne mogu verovati da te više nema. Slomljeni smo, naša su srca slomljena. Nedostajaće mi naši razgovori i smeh. Nedostajaće mi tvoja mudrost, ljubaznost i tvoje čisto srce. Ubija me što znam da te više nikada neću videti, zagrliti i razgovarati sa tobom. Nikada neću zaboraviti kada sam te prvi puta upoznala, a ti si me prihvatila u svoj dom i život s osmehom na licu. Uvek si verovala u nas. Hvala ti na tome, ali i na tvojoj pozitivnoj energiji koja nam je pomogla u najtežim vremenima. Ti si bila naša snaga, naš oslonac i naše sve. Napustila si nas prebrzo i prerano. Ne znam hoću li se ikada oporaviti od ovoga i popuniti ogromnu rupu koja mi je ostala u srcu. Hvala na svoj podršci koju si nam dala, a pogotovu svome sinu. Zbog toga ćemo biti zauvek zahvalni. Hvala ti što si vaspitala svog sina i moje sve na način na koji jesi, da bude takvo neverovatno biće sa čistim srcem. Zauvek ćemo pamtiti uspomene koje smo stvorili sa tobom. Otišla si, ali nikad nećeš biti zaboravljena i zauvek ćeš biti voljena. Sada si na boljem mjestu i gledaš nas, a mi se nadamo da ćemo te učiniti ponosnom. Hvala ti na vremenu koje smo proveli s tobom. Uvek ćemo te nositi u srcima. Zauvek. Počivaj u miru, anđele naš. Do idućeg susreta, zauvek tvoj sin i snaja, Tin i Jelena - napisala je Jelena ispod gotogradije, skrhana bolom.

https://www.instagram.com/p/B44Z6DKBa0k/

Podsetimo se...

U borbu sa enormnim viškom kilogramima, zbog kojih je upala i u tešku depresiju, uhvatila se u koštac oktobra 2018. godine. Vaga je tada pokazala zapanjujućih 120 kilograma. Za samo četiri meseca skinula je 40 kilograma viška i tada a ni sada nije stala u toj borbi. Kako je i sama isticala, krajnji cilj joj je 66 kilograma, koliko je imala u periodu kada je pisala istoriji srpskog tenisa.

https://www.instagram.com/p/BvbT8YmFj0w/?utm_source=ig_embed

Njenu najnoviju fotografiju pogledajte na narednoj strani...

https://www.instagram.com/p/B43-yPUhZPi/