Celebrity News

Isklesani trbušnjaci Nikol Šerzinger i njenog novog dečka opaka su kombinacija (foto)

Isklesani trbušnjaci Nikol Šerzinger i njenog novog dečka opaka su kombinacija (foto)

Pevačica Nikol Šerzinger nakon zgodnog tenisera Grigora Dmitrova ponovo ljubi zgosnog frajera a pre nekoliko dana stigla je i zvanična potvrda ove ljubavi!

Naime, lepa Nikol u vezi je sa sedam godina mlađim ragbistom Tomom Evansom a kako pišu inostrani mediji on joj je potpuno osvojio srce.

Sedam godina mlađi zgodni ragbista i prelepa pevačica prvi put pojavili su se na crvenom tepihu glamurozne dodele nagrada Zlatni globus i sve su oduševili.

Vojska slavnih lepotica okupirala crveni tepih: Dodela Zlatnih globusa okupila velika imena filmskog holivudskog džet-seta (foto)

Na njenom Instagram nalogu, osvanuo je i video njihovog uzajedničkog performansa iz lifta zbog čega su im mnogi aplaudirali.

ČARI FITNESA U 4. DECENIJI: Nikol Šerzinger zategla zadnjicu i ostavila fanove bez daha! (foto)

Naime, komentari na ovaj video samo su se nizali a velika većina komentarisala je upravo da su oni rođeni jedno za drugo...

https://www.instagram.com/p/B6_cwk6BbqO/

Sada je objavila i fotografiju iz teretane, na kojoj poziraju zagrljeni, a ne zna se ko je od njih bolje građen. Isklesani trbušnjaci u kombinaciji sa ljubavlju u vazduhu zaista je opaka kombinacija...

https://www.instagram.com/p/B7UcubBhmpq/

- Najgora vežba je ona koju ne uradite. Nova nedelja, nova dekada, novo razmišljanje i beskrajne mogućnosti - napisala je Nikol u opisu fotografije i vrlo brzo sakupila pregršt pozitivnih komentara.

Ragbista izgubio glavu za Nikol Šerzinger

Kako su nedavno pisali inostrani mediji, par je više puta uslikan tokom romantičnih večera u Londonu, a kako piše Daily Mail a ističe izvor blizak pevačici je da je zgodni ragbista za njom potpuno izgubio glavu te ju je odmah pozvao na večeru, međutim, sve do sada, nismo imali zvaničnu potvrdu njihove ljubavi.

Iskrice i varnice između njih bile su i više nego očigledne a da li je ovo sudbinski susret koji će učiniti da se pevačica konačno uda i ostvari u ulozi majke, ostaje da vidimo...

https://www.instagram.com/p/B40T9A8B8cv/?igshid=1anb8auaafdz