Celebrity News

Melina Džinović o luksuznoj vili koju grade ona i Haris: "Ostali smo bez novca"

Melina Džinović o luksuznoj vili koju grade ona i Haris: "Ostali smo bez novca"

story

Bračni par Džinović, Haris i Melina, već gotovo dve godine gradi vilu u Beogradu, a modna kreatorka otkriva da im se ne žuri da se usele u novu kuću, a evo i zbog čega.

Melina je sada za domaće medije objasnila zbog čega njihov dom još nije gotov.

Džinovići grade VELELEPNI DVORAC na Senjaku, a evo šta će se sve naći u 1.000 kvadrata

- Naša kuća postala je takva misterija za javnost. Ostali smo bez novca, pa je gradnja stala. Tako bar svi tvrde i bolje znaju od nas i upoznati su sa našom finansijskom situacijom - rekla je kreatorka za "Srpski telegraf" i dodala:

- Gradimo svoju kuću snova. Ne žuri nam se, završićemo je nekada, mislim da je ne gradimo dugo. Neću imati sobicu za šminku i frizuru. Nekretnina mi je preko glave - objasnila je supruga Harisa Džinovića i rekla da je za nju dom svako mesto na kome su njen suprug  i njihova deca.

Dom je tamo gde je porodica

- Meni je dom kada sam sa svojim suprugom i sa svojom decom, u odnosima kakvim jesmo već 17 godina. Dom mi može biti hotel i svako mesto na planeti. Dom mi se ne veže za imovinsko i vlasničko stanje, to nam nije bitno. Sretni smo što smo zajedno i što je tako kako jeste već duži niz godina. Šta su bitni kvadrati ako nemate ono što mi imamo? Skladna porodica i ljubav su iznad svega - zaključila je Melina za gorepomenuti list.