Celebrity News

Sjajna Ivana Španović bez medalje u Londonu, ali ne odustaje: Znam da je zlato moje kad-tad (video)

Autor: | 12/08/2017

Sjajna Ivana Španović bez medalje u Londonu, ali ne odustaje: Znam da je zlato moje kad-tad (video)

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović na Svetskom prvenstvu u Lonodnu zauzela je četvrto mesto, posle drame u poslednjoj seriji kada joj je za skok preko sedam metara izmereno 6.91 pošto joj je broj na leđima ostavio trag u pesku?!

Ljubitelji atletike u Ivani su videli jednog od glavnih konkurenata za zlatnu medalju u skoku u dalj, a skok u poslednjoj seriji bi joj i doneo dugo čekano odličje da nije došlo do nevakidašnje situacije u kojoj je elektronika izmerila 6.91 i Španovićevu ostavila na četvrtoj poziciji.

Broj na leđima koji se otkačio navodno je ostavio trag u pesku baš na 6.91 i Ivana je ostala bez medalje.

Društvene mreže su se usijale od komentara na račun poslednjeg skoka i odluke komisije da je izmeren rezultat 6.91 prihvatljiv, kao i da je Ivana ostala bez medalje na planetarnom takmičenju.

Podrška Ivani Španović pristiže sa svih strana, a naša sjajna atletičarka u znak zahvalnosti oglasila se i putem Instagrama, optimistično kako ona to samo ume:

- Nepravda! Iz Srbije sam! Znam da je zlato moje kad-tad!

1.Nepravda. 2.Iz Srbije sam. Znam da je zlato moje. kad-tad.

Објава коју дели Ivana Španović (@ivanaspanovic) дана 11. Авг 2017. у 2:52 PDT

Inače, Atletski savez Srbije objavio je da je žalba na poslednji skok Ivane Španović na Svetskom prvenstvu u Londonu odbijena, kako ne bi ugrozila zlatnu i bronzanu medalju Američkoj federaciji.

- Zbog papirnog broja jako lošeg kvaliteta, koji je ostavio trag u pesku, naša šampionka ostala je bez zlatne medalje. ASS se na ovu odluku žalio ali je po mišljenju komisije, žalba odbijena jer, kako 'oni' navode, to bi dovelo do žalbe Američke federacije koja bi ostala bez medalje u ovoj disciplini, pa je samim tim 'lakše' da se odbije naša žalba - navodi se na sajtu ASS.

Ivana je podelila i sa pratiocima kako se trenutno oseća.

- Boja slike oslikava kako se osećam, a nebo ono što osećam. Takmičenje je gotovo, ali moja rešenost da budem najbolja na svetu je samo jača. Hvala svima na porukama podrške i ljubavi. Show must go on - napisala je naša sjajna Ivana Španović.

Pogledajte i sami Ivanin skok, svaki komentar je suvišan: