Celebrity News

Detalji trudnoće - Janko i Biljana Tipsarević: Ni mama, ni tata, ona se najviše raduje prinovi?

Detalji trudnoće - Janko i Biljana Tipsarević: Ni mama, ni tata, ona se najviše raduje prinovi?

story

Kako su juče preneli svi domaći mediji, poznati par JankoBiljana Tipsarević čekaju drugo dete, a kreatorka je u trećem mesecu trudnoće.

- Biljana i Janko su oduvek želeli da imaju veliku porodicu i taj san ima se sada ostvaruje. Ona je pre nekoliko nedelja saznala da je u drugom stanju i nije mogla da sakrije sreću. Kada je pozvala supruga Janka da mu saopšti da će im porodica biti veća za još jednog člana, on je bio presrećan. Njih dvoje su se složili da će ovu vest reći samo najbližim članovima porodice, a kada bude vreme, pohvaliće se i u javnosti - kaže izvor za "Blic" blizak porodici Tipsarević i dodaje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Biljana Tipsarevic (@biljanatipsarevic) on Sep 8, 2019 at 11:36am PDT


- Mala Emili je oduvek tražila mami i tati da joj podare brata ili sestru. Njih dvoje su seli s njom i rekli joj da će joj se želja ostavariti i da će pred leto dobiti batu ili seku. Ona je skakala od sreće.

Putovanje u Madrid

Biljana je nedavno trebalo je da otputuje u Madrid da bi bila podrška suprugu Janku na teniskom meču na takmičenju reprezentacija Dejvis kup na kome je i otkrio kako je vreme da se penzioniše. Međutim, pošto je bila na početku trudnoće, Biljana je otkazala ovaj put i ostala u Beogradu.