Celebrity News

Severina konačno saznala ko je kriv za puštanje eksplicitnog snimka zbog kog je nastao skandal

20/11/2019

Severina konačno saznala ko je kriv za puštanje eksplicitnog snimka zbog kog je nastao skandal

story

Pevačica Severina Kojić kroz svoju karijeru nije bila pošteđena skandala i velike pažnje javnosti koja svaki njen potez prati i dan danas. Međutim, ništa ne može da se poredi sa vremenom kada se pričalo o njenom eksplicitnom snimku s jahte koji je dospeo u medije. Pevačica se tada na neko vreme povukla s javne scene, a uskoro su žene iz svih naših bivših republika jednoglasno osudile puštanje ovog videa, prenosi monod.rs.

Naime, nikada nije otkriveno ko je objavio snimak, ali sada je ime počinioca poznato njoj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Oct 2, 2019 at 6:11am PDT

Severina je u razgovoru s "Novostima" sada otkriila da je saznala ime osobe odgovorne za objavljivanje snimka i to pričajući o pesmi koju je 2004. godine za nju napisao Arsen Dedić.

- To je pesma koju je napisao Arsen Dedić. U životu postoje zli ljudi, ja tako učim i sina, i život generaln kažnjava sve nas, neke pravedno, neke ne, ali s ove vremenske distance uspela sam izdići se iznad svega što mi se rada dogodilo. To je bila veoma ružna stvar koju je iz gluposti i zlobe napravila jedna osoba. Znam ko je, saznala sam prošle godine i nebitno je, ali kada prođete to javno sramoćenje, onda, hteli ili ne, morate da naučite da se izborite s tim. U jednom trenutku, u tom periodu, nazvao me Arsen i rekao 'koleginice, čuo sam da vam je izašao neki filma, ali da nema muziku, pa se preporučujem, ja sam filmski kompozitor. To je bilo predivno. Nikad to neću zaboraviti.