Celebrity News

Nekada je bio najpoznatiji muzičar, a danas je tata dva anđela (foto)

Nekada je bio najpoznatiji muzičar, a danas je tata dva anđela (foto)

Srđan Čolić, frontmen grupe “Mobi Dik”, devedesetih godina vladao je domaćom scenom kontroverznim hitovima koji se i danas pevaju. Međutim, Srđan sada ima sasvim drugačiju karijeru.

Naime, iako se čini kako se ovaj umetnik povukao sa javne scene to ipak nije istina.

Srđan, koji inače potiče iz porodice dramskih umetnika, rukovodi velikom produkcijskom kućom koja radi sinhronizaciju za sve popularne crtane filmove koje gledamo u našim bioskopima. To je bio slučaj i sa animiranim filmom "Zaleđeno kraljevstvo 2" na čiju premijeru je došao sa sinom Striborom i ćerkom Minjom koje ima sa suprugom Evom.

Međutim, sinhronizaciji ove Diznijeve avanture ipak se razlikuje od ostalih na kojima je Srđan radio, jer je ovoga puta imao ozbiljnu podršku. Naime, jedan od glasova poznatim crtanim junacima dao je i njegov naslednik, pa tako sada imamo priliku da čujemo poznatog tatu u ulozi Kralja Rajnara i njegovog sina kao Kralja Agnara.

Za one koji ne znaju priča o dve sestre, princeze Ani i Elsi, ona je 2013. godine ostavila veliki utisak na generaciju dece, ali i odraslih. Film je osvojio veliki broj nagrada, među kojima su dva Oskara (za najbolji animirani film i najbolju originalnu pesmu), kao i BAFTA i Zlatni globus za najbolji animirani film.

Nastavak nam donosi nove avanture sada već omiljenih junaka i Elsino traganje za izvorom njenih čarobnih moći.

Verujemo da je ovo baš zbog svega toga za Stribora bilo jedno posebno iskustvo.

Kako su izgledali mališani našeg poznatog umetnika na premijeri "Zaleđeno kraljevstvo 2", pogledajte na sledećoj strani: