Celebrity News

Megan Markl: Spremna sam za sud!

Megan Markl: Spremna sam za sud!

Bivša glumica Megan Markl, koja je udajom postala vojvotkinja, poznata je i kao najveća buntovnica kraljevske porodice jer gotovo svakodnevno svojim, za dvor neobičnim potezima, puni novinske članke. To je učinila i ovog puta, i to jer te iste - tuži. Naime, Megan je pokrenula tužbu protiv britanskog tabloida Mail on Sunday zbog objave netačnih informacija i "korišćenja njenog imena u negativnom kontekstu", prenosi magazin People.

Ružne optužbe na vojvotkinjin račun

Navedeni list, tvrdi vojvotkinja, objavio je netačne informacije vezane za njen baby shower u Njujorku, potom na Meganin odnos s ocem kao i renoviranje doma u Vindsoru. Tvrdnje da Megan nije pozvala majku na baby shower nazvala je "netačnima i uvredljivima".

- Majka tužiteljice je, naravno, bila pozvana, a tužiteljica joj je ponudila i da plati avionske karte. Međutim, majka nije mogla da dođe zbog poslovnih obaveza - tvrdi njen advokatski tim.

Novi i stari prijatelji

Dodali su i da su netačne i uvredljive informacije koje sugerišu da su gosti, uključujući Amal Kluni, novi slavni prijatelji vojvotkinje.

- Baby shower organizovala je jedna od Meganinih najboljih prijateljica s fakulteta. Svih 15 gostiju koji su došli na slavlje, njeni su bliski prijatelji, uključujući neka dugotrajna drugarstva koja traju i više od 20 godina - naveli su advokati.

Skupo renoviranje

Osim toga, tvrdi se kako su Megan i Hari uložili dosta vremena i novca u renoviranje porodičnog doma, Frodžmor Kotidža, kako bi stvorili što bolji dom šestomesečnom Arčiju. Uredili su okolinu i vrtove, postavili tzv. "zeleni eko centar" i kuhinju po meri, navedeno je u papirima koje su podneli sudu u Londonu. Time žele da dokažu da u domu ne postoji kada od bakra vredna pravo malo bogatstvo, kao ni zvučna izolacija kakva se koristi u avionima vredna više nego nečija kuća, kao ni zimski vrt, poseban studio za jogu ili teniski tereni.