Celebrity News

Jelena Karleuša otkrila Duškov stav o njenim provokativnim fotkama

Jelena Karleuša otkrila Duškov stav o njenim provokativnim fotkama

story

Posle brojnih medijskih napisa o navodnom razvodu od Duška Tošića, nakon 11 godina braka i dvoje dece, Jelena Karleuša imala da keže samo jedno:

– U koga bih bila zaljubljena, naravno, u supruga. Ja sam udata žena i zauvek zaljubljena u svog muža. 

.

Naime, najpoznatiji par u Srbiji postali su vlasnici vile na Dedinju vredne 2,5 milona evra, koju su kupili od Dragana Stojkovića Piksija a Jelena je za Telegraf otkrila da li se njena porodica već preselila u novi dom.

- Nisam se još uselila, tek treba da se renovira kuća, ali ja ne mogu da odolim da ne slikam, jer je stvarno kuća prelepa. Dvorište je prelepo i mislim da će to biti raj za Atinu i Niku, zaslužile su da imaju detinjstvo u takvom lepom ambijentu. Imaću konačno veliku kvadraturu ormara, jer u ovoj kući ne mogu ni da se okrenem. Tačnije sve prostorije su postale moj garderober, Duško nema gde da stavi svoje stvari. Ako se zbog nečega bude razveo, razvešće se zbog toga - rekla je Karleuša kroz smeh.

Duško ne voli što se slikam gola!

Međutim, Jelena je kako piše ovaj medij bila surovo iskrena kao i uvek i prokomentarisala Duškovo gledanje na njene provokativne fotke.

- On kaže da se ja stalno slikam gola i da to više nema nikakvog smisla. Ne voli jednostavo. Pita me dokle ću, a ja kažem da se nije oženio domaćicom, nego Jelenom Karleušom.