Celebrity News

Siniši Mihajloviću presađena koštana srž nepoznatog donora: Bolnica objavila detalje lečenja

Siniši Mihajloviću presađena koštana srž nepoznatog donora: Bolnica objavila detalje lečenja

Našem proslavljenom fudbaleru i treneru Siniši Mihajloviću presađena je koštana srž nepoznatog donora, prenose italijanski i srpski mediji.

Na ovu temu oglasila se klinika u kojoj je lečen Mihajlović koja je navela kako su njegovo zdravstveno stanje, kao i hematološki nalazi zadovoljavajući.

Njegov klub sada je objavio i zvanično saopštenje bolnice:

- Siniša Mihajlović je danas 22. novembra 2019. godine otpušten sa Instituta za hematologiju nakon što mu je urađena transplatacija koštane srži od nepoznatog donora 29. okotbra 2019. godine. Stanje pacijenta je i njegovi hematološki nalazi su zadovoljavajući - stoji u saopštenju bolnice koje je na svoj sajt objavila Bolonja, koju trenira Mihajlović.

Siniša Mihajlović je , naime, otpušten iz bolnice Sant Osorla u Bolonji, gde je prošao novi krug lečenja od leukemije, a tom prilikom javio se svima putem Instagrama. Više o tome pogledaj OVDE

Podsećamo, Siniša Mihajlović (50) u junu je obavestio javnost da boluje od hronične mijeloidne leukemije, koja zahvata muškarce u kasnijem životnom dobu. Lečenje je počeo odmah nakon toga, a nedavno je završio treću fazu.