Celebrity News

Oldtajmeri, obezbeđenje i torte od 70 kilograma: Koliko košta svadba Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić?

Oldtajmeri, obezbeđenje i torte od 70 kilograma: Koliko košta svadba Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić?

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, sutra, 24. novembra, ženi sina Veljka, a kako prenose domaći mediji, organizovanje ove svečanosti koštaće 120.000 evra.

Šta sve zvanice mogu da očekuju na venčanju

Veljko Ražnatović i njegova buduća supruga Bogdana Rodić će izgovoriti sudbonosno "da" pred 500 zvanica, nakon čega će zabava početi uz pevača Radišu Trajkovića Đanija, a nastaviti uz Aleksandru Mladenović, Aleksandra Dabovića, kao i pevača Uroša Živkovića.

Svetlana Ceca Ražnatović: Snajka mi je mnogo opasna!

- Ceca je odrešila kesu za svadbu svog sina. Izdvojila je 120.000 evra kako bi ugostila 500 zvanica. Ona je platila i dekoraciju, cveće koje stiže iz Holandije, mladenačku tortu od 70 kilograma. Iznajmila je nekoliko luksuznih automobila i angažovala obezbeđenje koje će mladence i goste pratiti u stopu - rekao je neimenovani izvor listu "Informer", pa zatim pomenuo tri venčanice koje će Bogdana sutra nositi.

- Ceca je snajki poklonila svoju venčanicu, u kojoj će se Bogdana venčati u crkvi. Potom će na građanskom venčanju obući venčanicu koju je kupila u Belgiji za pet hiljada evra, a posle ceremonije će se presvući u toaletu kreatora Bojana Petrovića, ukrašenu s čak 30.000 kristala - rekao je izvor za pomenuti list.

Kako prenose domaći mediji, sve ovo po malo pravi pritisak u glavama Bogdaninih roditelja, koji se trude da u svemu isprate Ražnatoviće. Najteže je navodno Bogdaninoj mami Danijeli, koja od brige ništa ne jede i sekira se da ne obruka folk zvezdu koja je na sve načine pokušala da joj olakša ove svadbene muke.

- Bogdanina majka Danijela potpuno je bila izbezumljena kada je čula koliko je Ceca spremna da iskešira za sinovljevo venčanje. Sa mužem je danima razgovarala na temu finansija jer su želeli da u svim troškovima učestvuju ravnopravno kako se ne bi osetili manje vrednim - ispričao je izvor blizak Rodićima, prenosi "Alo" i dodao da je Bogdanin otac Bogdan rekao da neće žaliti novac, makar ga i pozajmio, ali da ćerku neće dati tek tako.

- Bogdan stalno ponavlja kako njegova ćerka, koja i ime nosi po njemu, nije tikva bez korena i kako je neće ispratiti bez ičega. Iako su puno skromniji od Ražnatovića, ne žele da iko primeti razliku između ove dve porodice - dodaje izvor za pomeniti list.