Celebrity News

Supruga Siniše Mihajlović objavila sliku i posvetila je mužu, a evo zbog čega će vam naterati suze na oči

Supruga Siniše Mihajlović objavila sliku i posvetila je mužu, a evo zbog čega će vam naterati suze na oči

Proslavljeni fudbaler i trener Siniša Mihajlović nedavno je završio treću fazu lečenja hronične mijeloidne leukemije kada mu je presađena  koštana srž nepoznatog donora. Nakon ovoga sportska legenda se vratila kući svojoj ženi i naslednicima.

Siniša koji je otac šestoro dece, petoro koje je dobio u dugogodišnjem braku sa suprugom Arijanom, italijanskom televizijskom zvezdom, i jednog, Marka, koje ima iz vanbračne zajednice, jedva je dočekao da iz bolnice dođe kod njih.

Ovim lepim povodom, Arijana je na svoj Instagram profil postavila porodičnu fotografiju iz davnih dana, kada su njeni i Sinišini naslednici bili mali, a tim je još jednom podsetila sve koliko oni jedni drugim znače, pogotovo sada kada su u ovoj teškoj situaciji.

Tim snova

Uz fotografiju na kojoj je poznati par sa decom, ćerkama Viktorijom i Virdžinijom i sinovima Miroslavom, Nikolasom i Dušanom, Adrijana je kratko ali jasno napisla:

- Slika vredi hiljadu reči!

Da ova porodica predstavlja pravi mali tim koji svim srcem navija za svoje članove i sve radi zajedno, nema sumnje, a kako izgleda njihova fotografija od pre par godina, pogledajte u nastavku:

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic) on Nov 23, 2019 at 3:53am PST