Celebrity News

Lepa trudnica Marina Tadić otkrila zbog čega krije partnera, a njen odgovor će vas iznenaditi

Lepa trudnica Marina Tadić otkrila zbog čega krije partnera, a njen odgovor će vas iznenaditi

Pevačica Marina Tadić nakon što je saznala da je u drugom stanju povukla se iz medija, a svoju privatnost se trudi da zadrži samo za najbliže. Uprkos tome što više ne nastupa i čeka da stigne njena naslednica Vera, Marina se ipak trudi da bude aktivna.

Kada joj lepo vreme to dozvoljava, pevačica uživa u šetnji, odakle se jednom prilikom javila svojim pratiocima na Instagramu i pokazala kako izgleda u trudnoći:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marina Tadic (@marinatadic_official) on Nov 22, 2019 at 10:13am PST


Pošto je Marina neko ko ne želi da eksponira svog partnera na pitanje novinara zbog čega ga nije pokazala publici, da li se plaši da ga neko ne ukrade, ona je odgovorila:

- Njega ne može niko da ukrade. Mi smo već zreli ljudi. Nismo mi mladi da bi sad neko nekoga krao. Dobro, eto, uhvatili ste me. Nisam ga krila, nego on nije čovek iz javnog života i nije nikad želeo da se slika. Ja takođe ne želim da potenciram njegovo javno pojavljivanje jer znam koliko je meni teško kad hoću da se opustim sa svojim prijateljima i onda uvek neka tenzija. Tako da je njemu ovo strahovito - priznala je Marina za "Blic" i otkrila kako se oseća, kao i da li joj fali pevanje:

- Ja po kući pevušim svašta, ali nešto što najviše volim je džez. U stanu puštamo tu vrstu muzike, pa se i našalimo da će beba kad izađe sigurno pevati džez. Ali, eto, trenutno uglavnom odmaram grlo, tako da ne razmišljam o pevanju.