Celebrity News

Pomirenje: Marina Tucaković ponovo sarađuju sa ovom pevačicom

Pomirenje: Marina Tucaković ponovo sarađuju sa ovom pevačicom

Kako pišu domaći mediji, tekstopisac Marina Tucaković je ranije optužila folk pevačicu Daru Bubamaru da joj je ostala dužna oko 10.000 evra za devet pesama sa njenog albuma iz 2013. godine, ali, sada su njih dve, nakon šest godina, zakopale "ratne sekire".

Naime, Marina je Bubamari napisala tekst za novu duetsku pesmu.

- Pored saradnje koje su imale, bile su veoma bliske. Pre šest godina niko ne bi pomislio da će njih dve zaratiti, ali desilo se. Mnogo se spekulisalo o njihovoj svađi i nikome nije jasno zbog čega Dara nije htela da joj plati pesme, kad je već bila u mogućnosti. Odjednom su prestale da komuniciraju, a kad su mediji saznali za njihov sukob, nisu imale problem da jedna drugu izvređaju. Godinama nisu imale nikakav kontakt - otkriva izvor za "Kurir" i dodaje:

- Dara je ispala čovek, javila joj se i ponudila pomoć. Bila je sigurna da je Marina neće ostaviti bez odgovora jer je dobro poznaje. Tako su ponovo počele da se čuju, pa je iznenada došlo i do toga da ponovo počnu da sarađuju, iako je Marina odlučila da posao smanji na minimum - kaže ovaj izvor dok je Dara potvrdila njihovu zajedničku saradnju, ali i negirala da su se ona i Marina ikada svađale.