Celebrity News

Na veselju Veljka i Bogdane sve pršti od luksuza a evo i prvog plesa mladenaca (foto/video)

Na veselju Veljka i Bogdane sve pršti od luksuza a evo i prvog plesa mladenaca (foto/video)

Nakog građanskog venčanja, u beogradskom hotelu, krenulo je slavlje povodom venčanje Veljka Ražnatoviča i Bogdane Rodić a sada već Ražnatović.

Sala u kojoj se održava slavlje gde će se porodice mladenaca zajedno sa sovjim prijatlejima veseliti do kasno u noć, izuzetno je dekorisana a kako piše Blic, glavni deo dekoracije u dvorani hotela biće drveće koje "izlazi" iz stolova i koje će imati više od 100 grana.

https://www.story.rs/flash-news/vesti/veljko-i-bogdana-zavetovali-su-se-na-vecnu-ljubav-u-hramu-svetog-save-slike-sa-ceremonije-diraju-pravo-u-srce-foto/

Kako bi sve izgledalo svetski, za dekoraciju i salu ukrašenu predivnim cvećem pobrinuo se tim stručnjaka, te su dva velika kamiona cvetnih aranžmana stigla iz Holandije ovim povodom.

Kako je inače i tradicija, nakon ulaska u salu u kojoj se održava mladenačko slavlje, Veljko i Bogdana zaigrali su svoj prvi ples i to uz popularnu pesmu "Mirrors" koju izvodi Džastin Timberlejk.

Podsetimo se...

Veljko i Bogdana Ražnatović danas su se u 16.30h zavetovali na večnu ljubav u Hramu Svetog Save, u kripti koja je odisala zlatom. Mediji nisu imali pristup samoj crkvenoj ceremoniji, budući da je od strane porodica zahtevano da ovaj čin bude isključivo u okviru dragih ljudi i rodbine.

https://www.story.rs/flash-news/vesti/zbog-svoje-tragedije-nece-doci-na-veljkovo-vencanje-ali-je-zato-mladencima-poslala-ovo/

Nakon ceremonijalnog dela, mladenci su izašli iz Hrama i uputili se ka beogradskom hotelu u kojoj je u 18 časova bilo upriličeno građansko venčanje.

A, sada, spektakl može da počne!

Na narednoj strani pogledajte slike i video prvog plesa...