Celebrity News

Možete li da pogodite: Evo koliko su Cecine kolege zaradile na svadbi Bogdane i Veljka Ražnatovića

Možete li da pogodite: Evo koliko su Cecine kolege zaradile na svadbi Bogdane i Veljka Ražnatovića

Pre dva dana je održano svadbeno veselje Bogdane i Veljka Ražnatovića na kome se, očekivano, našao veliki broj pevača koji je uveliča ovaj poseban događaj u porodici folk dive Svetlane Cece Ražnatović.

Pala cifra jednog stana! Evo za koliko je Veljko “kupio” Bogdanu

Sve u vezi ovog venčanja probudilo je ogromnu pažnju javnosti, pa je tako sada otkriveno i koliko su estradni umetnici zaradili ovog dana.

Radiša Trajković Đani je za "Informer" naveo da su njega "okitili sa bar 10.000 evra", dok je cifra koju su svi muzičari ukupno dobili mnogo veća.

Niko od Cecinih kolega koji su došli samo u ulozi zvanica nije se libio da uzme mikrofon u ruke, pa su tokom noći atmosferu do usijanja doveli Aleksandra Mladenović, Ana Nikolić, Saša Matić, Sanja Đorđević i mnogi drugi, pišu domaći mediji.

Međutim, niko od njih svojim kućama nije otišao praznih džepova - naprotiv!

Naime, kako prenosi "Kurir", pevači su na venčanju Cecinog naslednika zaradili oko 30.000 evra.

- Kitili su ih evrićima od po 100, 200 i 500 apoena. Gosti su igrali i pevali, svi su se radovali - kazao je izvor gorepomenutog lista.

Zadovoljna domaćica večeri

- Ja bih želela svima koji su ostali do kraja da se zahvalim. Svi ste vi moje kolege. Bilo mi je večeras prelepo veče. Svi ste vi zaslužni što sam večeras bila najsrećnija žena. Ljubim vas. Nadam se da vam je bilo prijatno, ovde gde sam ja domaćin, i da ćemo se družiti ponovo - poručila je Ceca na kraju veselja.