Celebrity News

Ivan Tasovac čeka dete sa 19 godina mlađom partnerkom

Ivan Tasovac čeka dete sa 19 godina mlađom partnerkom

Direktor Beogradske filharmonije Ivan Tasovac  (53) dobiće dete sa 19 godina mlađom partnerkom, prenose domaći mediji.

- Hvala vam na čestitkama, ali znate da ja nikada ne komentarišem privatni život, pa ne bih ni sada. Hvala vam što poštujete moju odluku - rekao je Ivan Tasovac za “Blic“ koji otkriva srećne vesti.

Inače, Tasovac je izvesno vreme u emotivnom odnosu sa Marijom koja radi u Ministarstvu spoljnih poslova, a vest o prinovi u porodici ih je oduševila.

- Ivan i Marija veoma se vole, ali se trude da privatni život zadrže za sebe, najpre jer tako prija oboma i ne žele da se stvara dodatno opterećenje, jer su svesni da bi ovakva vest brzo odjeknula. Jednostavno, svima koji su u njihovoj blizini je jasno da su sasvim opušteni u svojoj ljubavi, ali daleko od kamera, medija i javnosti. Marija se nikada s Ivanom nije pojavila ni na jednom javnom događaju, a on o njoj nikada nije govorio u javnosti - kaže izvor za pomenuti list, i dodaje da je vest o prinovi dočekana sa velikom radošću.

- Oni žive sasvim prirodne i opuštene živote, daleko od buke i svi u njihovom okruženju su vest o bebi dočekali s oduševljenjem i radošću. Budući da znaju koliko se Ivan i Marija vole, ovo je bio logičan sled događaja. Svi su zaista presrećni, a Ivan i Marija su vesti podelili s prijateljima, kolegama i porodicom - objašnjava izvor i kaže da budući roditelji prinovu očekuju za nešto više od mesec dana.

Podsetimo, Ivan Tasovac je krajem prošle godine doživeo nezgodu kada se povredio igrajući košarku, a odmah potom je saznao i da ima tumor na četvrtom pršljenu. Više o tome pročitajte OVDE.